IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившите съпрузи Гуинет Полтроу и Крис Мартин се събраха

3 юни 2022 14 40

Поводът беше завършването на дъщеря им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Епъл Мартин отбеляза важен успех в живота си и успя да събере разведените си родители на едно място.

18-годишната дъщеря на Гуинет Полтроу и Крис Мартин завърши гимназия и получи специални поздравления от известните си мама и татко. Актрисата публикува снимка в историите си в Instagram, на която се вижда как Епъл е облечена в зелена тога и е прегърната от Крис Мартин, който носи класически костюм и бяла риза. До тях широко се усмихва и Гуинет, като от нейния тоалет се виждат само шапката и колиетата ѝ.

„Честито на всички абитуриенти, особено на Епъл Мартин“, написа актрисата, добавяйки стикер с „Клас на 2022“ под семейната снимка.

Полтроу ражда Епъл през 2004 година, когато все още е омъжена за Крис Мартин. Двамата имат и 16-годишен син Моузес. Звездите обаче се развеждат през 2014 година, но все още поддържат добри отношения и често ходят на почивки заедно. В момента Мартин е във връзка с актрисата Дакота Джонсън, а Полтроу е омъжена за Брад Фалчук, като се превърна в мащеха на двете му деца – Броуди и Исабела.

Миналия месец Епъл навърши 18 години, а Гуинет отбеляза повода със специално съобщение в социалните мрежи. Тя сподели снимка на дъщеря си, позирайки пред огледало, пишейки колко е горда с момичето.

„18. Тази сутрин бях леко безмълвна. Не мога да бъда по-горда от жената, в която си се превърнала. Ти си всичко, за което съм мечтала и още отгоре. Гордост дори не описва чувствата ми. Не мога да опиша това, което изпитвам. Ти си уникална по всеки един начин“, написа Полтроу. Допълни, че дъщеря ѝ внася светлина в живота на всеки, който я познава, и я е научила как да живее.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари