IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без лоши чувства: Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу няма какво да делят

5 ноември 2021 14 50

Сегашната приятелка на Крис Мартин е в чудесни отношения с бившата му съпруга

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Срещата с бившата жена на приятеля ти невинаги трябва да бъде неприятно изживяване.

Това е мотото на Дакота Джонсън, която за пореден път доказа, че няма какво да дели с Гуинет Полтроу. Сегашната приятелка на Крис Мартин и бившата му съпруга се срещнаха на дефилето на Gucci в Лос Анджелис, показвайки на целия свят какво значи цивилизовано отношение между две дами.

На втори ноември актрисите бяха сред звездните гости на шоуто, което се проведе на булевард „Холивуд“, а моделите се разхождаха върху „Алеята на славата“, където Полтроу има своя звезда. Преди да видят дебюта на Маколи Кълкин в модната индустрия, Гуинет и Дакота зарадваха папараците, заставайки една до друга за снимки. Двете се поздравиха с огромни усмивки, поговориха малко и след това обвиха ръце една около друга и се обърнаха към фотографите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Джонсън беше облечена в къса черна рокля и черен чорапогащник, а до нея Полтроу повтори костюма си от 1996 година. Актрисата носеше червен кадифен тоалет, проектиран от Алесандро Мишел за стотното дефиле на Gucci, което се проведе този април. Костюмът е подобен на този, който Гуинет носи на наградите MTV, състояли се преди 25 години. Единствената разлика е, че тогава тоалетът беше проектиран от Том Форд.

Срещата между Дакота и Гуинет беше интересна не само за фотографите, но и за всички фенове на Крис Мартин. Джонсън излиза с музиканта от четири години, като преди това той беше женен за Гуинет от 2003 до 2016 година. Двамата имат две деца – 17-годишната Епъл и 15-годишния Моузес. След раздялата двамата съпрузи остават в добри отношения. „Ние все още сме семейство, въпреки че нямаме романтична връзка. Той ми е като брат“, казва Полтроу пред Glamour през 2016 година.

Основателката на компанията Goop и дъщерята на Мелани Грифит всъщност бързо осъществяват близка връзка. В момента Полтроу е омъжена за Брад Фалчук, като двамата често присъстват на събития заедно с Крис и Дакота. „Обичам я. Просто я обожавам“, казва Гуинет за Джонсън. Тя допълва, че за много хора това може да звучи странно, но истината е, че чувствата са искрени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари