IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разгледайте 12-милионното имение на Дакота Джонсън и Крис Мартин

20 февруари 2021 13 30

Двамата започват новата година с нов имот

Снимка: БГНЕС

Дакота Джонсън и Крис Мартин направиха важна стъпка за връзката си.

Двойката, която започна да се среща през 2017 година, официално ще заживее заедно. Актрисата и изпълнителят са закупили имение в Малибу, Калифорния на стойност 12,5 милиона долара. Според източник, имотът се води на името на Крис Мартин, разпростира се на над 495 кв. метра площ и е много близо до другите домове на изпълнителя.

„Чисто нов е и е на пешеходно разстояние от частния плаж на Мартин“, казват близки до звездата. Едно от най-привлекателните неща на Малибу е, че влюбените имат възможност да се наслаждават на океана по всяко време. Ако пък не искат да се разхождат по пясъка, могат просто да се любуват на гледката от двуетажното си имение с прозорци, които са насочени към водата.

12-милионния имот разполага с шест спални, девет бани, игрална зала, киносалон, басейн със спа и огромен заден двор за романтични вечери или барбекю с приятели. Ако пък Мартин иска да впечатли половинката си с ястия, той ще има на разположение напълно оборудвана кухня, която е мечта за всеки готвач. От модерната мивка до масивния плот, който разполага с вграден охладител за вино, въобще няма и да си помислите да поръчвате храна от заведенията.

За онези дни, в които пък Мартин и Джонсън искат да се отдадат един на друг, могат да си вземат вана и да се наслаждават на прекрасната гледка. Най-добрата част на банята е, че разполага с отделни мивки и рафтове, така че двамата няма да се карат за пространството, когато бързат рано сутрин.

Холът е толкова уютен, че само от снимките започнахме да мечтаем да се сгушим пред камината с чаша вино и хубава книга. Вградените рафтове перфектно ще съхраняват нужните дърва и правят мястото още по-привлекателно. Двойните врати не само позволяват да навлиза изобилие от светлина, но може да се насладите на природната красота, без да излизате навън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари