IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влезте в дома на Кейт Мидълтън и принц Уилям

12 януари 2021 10 30

Анмер Хол е подарък от кралицата за сватбата им през 2011 година

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца – принц Джордж (7), принцеса Шарлот (5) и принц Луи (2) – напуснаха Лондон преди поредната пълна изолация във Великобритания. Семейството трябваше да се завърне към нормалните си задължения, като Джордж и Шарлот трябваше да започнат училище след коледните празници. Всичко това обаче се провали, след като случаите на коронавирус в страната се увеличиха и министър-председателят Борис Джонсън наложи най-строгите мерки.

Кралското семейство отпътува отново към Анмер Хол – имението в Норфолк, което се намира на около 180 км. северно от Лондон. Домът е подарък от кралицата за сватбата на Уилям и Кейт през 2011 година. Именно там херцозите на Кеймбридж и техните деца често бягат, когато искат да останат насаме по време на училищни ваканции, уикенди и празници.

Миналата година Мидълтън каза в подкаста, че любимите ѝ моменти със семейството са, когато всички са в градината и са изцапани с кал. По време на ваканциите си Джордж и Шарлот често са навън и се грижат за цветята, които са засадили с майка си. Кейт допълва, че принц Луи също обича да стои на въздух и се наслаждава на красивите растения, които вижда в градината.

Извънградският дом, който херцогинята толкова много обича, служи и като място за семейни фотосесии. Там се заснема коледната им картичка от 2018 година, както и годишните рождени портрети на принц Джордж и принцеса Шарлот. „Тази част от Норфолк е много спокойна и тиха. Прекрасно място за отглеждане на семейство“, казва Мари Вини пред списание People.

Когато Кейт и Уилям получават дома с 10 спални, херцогинята на Кеймбридж се захваща с интериорния дизайн. „Вместо да наеме професионалист, тя искаше да вкара собствения си стил, защото искаше да го превърне в семеен дом“, казва Саймън Найт. Той допълва, че Кейт е търсила специални мебели за спалните и е искала по-успокояващи цветове за стените.

В допълнение към значителното обновяване, включително цялостен ремонт на покрива, двойката добавя осветена от слънцето градинска стая от едната страна на къщата и прекрасен навес във вътрешния двор, който да им осигури допълнително уединение и защита от прословутото британско време. За да се увеличи спокойствието на семейството, бяха засадени допълнителни високи дървета, а алеята беше ремонтирана така, че общественият вход се превърна в частен само за херцозите на Кеймбридж.

Кейт и Уилям са големи почитатели на тениса и често присъстваха на мачове от домашния турнир „Уимбълдън“. Именно затова те са подобрили тенис корта в Анмер Хол. Според служители на имота, било е изградено ново игрище, което граничи с жив плет и дъбови дървета, които пазят сянка по време на игра.

Обширното имение разполага и с открит басейн и е заобиколено от голяма тревна площ. Това е прекрасното място за отглеждане на деца, далеч от шумотевицата в Лондон. „Това е като изискана фермерска къща“, казва източник пред People. Той добавя, че домът не е грандиозен, но е приятен за семейство. Близък до двойката споделя, че гостите в Анмер Хол често са посрещани от самата Кейт, а не от прислужници.

„Няма ги тези формалности, които всеки очаква. Все едно съм седнал със собственото си семейство на обяд, а Джордж и Шарлот спокойно си похапват домашните ястия и си играят с играчките“. Въпреки че бавачката им Мария Борало е на разположение, през по-голямата част Кейт и Уилям сами отглеждат децата си. „Мислите си, че те ще имат човек за всичко, но често в дома са само петимата“, казва източник.

Кейт и принц Уилям бяха заети с кралските си ангажименти, въпреки препоръките за социално дистанциране. Те успяват да се свържат с хората, благодарение на видео срещи и телефонни обаждания. Херцозите разговаряха с училище в Северна Англия, където децата на работници на първа линия, като здравен персонал и спешни медици, се обучават и живеят по време на пандемията. Кралската двойка също подкрепи и няколко благотворителни организации, както и озвучиха филм, чиято цел е да помогне на хората да получат експертни съвети за психичното здраве и благосъстоянието по време на пандемията.

А когато принц Джордж и принцеса Шарлот приключат с училищните си задължения, те се забавляват с малкия си брат. „Децата имат толкова много енергия. Не знам откъде“, казва Кейт пред BBC. Тя добавя, че е радостна от факта, че трите ѝ деца се разбират добре и имат общи интереси.

И докато все още не се знае докога ще продължи пълната изолация във Великобритания, то принц Уилям и Кейт Мидълтън обмислят да посетят САЩ тази година. Те се надяват положението да се нормализира и да отидат на гости на принц Хари и Меган Маркъл в Калифорния. „Принцовете нямат търпение да прекарат малко време заедно, но ще изчакат пандемията да отслабне“, казва източник пред Us Weekly.

Засега не е ясно дали принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи ще пътуват заедно с родителите си до Америка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари