IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В дома на звездите: Разгледайте имението за 9 милиона на Джъстин и Хейли Бийбър

14 ноември 2020 12 00

Преди година изпълнителят заяви, че го продава с всичките мебели

Снимка: Getty

Един от многото домове на Джъстин и Хейли Бийбър се продава.

Преди по-малко от две години двойката се сдоби с първия си семеен дом в Бевърли Хилс, който тогава струваше 8,5 млн. долара. Явно имението не се харесва на звездите и в момента то се продава за 9 млн. Семейство Бийбър има много добра причина, поради която да пусне имота на пазара – притежанието на къща за 25 млн. долара, която се намира в Лос Анджелис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Само преди година Джъстин сподели снимки от имението и още тогава намекна, че иска да го продава. Той попита феновете си дали искат да го купят и добави, че всичките мебели вътре са част от офертата. Явно нито един от последователите на Бийбър не е толкова богат, тъй като къщата все още е на пазара.

Според Los Angeles Times, домът има пет спални, седем бани и библиотека. Освен това, новият собственик ще има възможността да се радва на собствено кино, винарна и още няколко луксозни екстри. И въпреки че Джъстин не показа снимки на всичките стаи, той разходи потенциалните купувачи през просторната си дневна, кухнята и показа впечатляващата си артколекция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

По време на разходката феновете могат да видят и снимка на прегърнатите Джъстин и Хейли. Къщата е на два етажа, като тапетът до стълбите е кръстен „Тропиците“, а думата е изписана с неонов надпис, висящ върху украсената със зелени листа стена. Освен че имението разполага с винарна и киносалон, в него ще намерите и зала за игра.

Огромните прозорци, стигащи до земята, позволяват максимално проникване на слънчева светлина през целия ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари