IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зашеметяващият дом на бременната Елза Хоск

18 октомври 2020 18 00

Ангелът на Victoria's Secret продава дома си в Ню Йорк за 3,5 млн. долара

БГНЕС

Елза Хоск показа просторния си апартамент, разположен в модерния квартал Сохо в Ню Йорк, на страниците на списание Architectural Digest. Ангелът на Victoria's Secret, в момента очаква първото си дете и може би затова е решила да се раздели с любимия дом, като е обявила цена от 3,5 млн. долара за него.

Жилището на 31-годишната шведска красавица се намира на топмясто – в очарователна, 6-етажна сграда, на първия етаж, на която има луксозни ресторанти и магазини от световна класа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Апартаментът на Елза е на таванския етаж (височината му е като за два етажа) и е с отворена концепция. Прозорците в жилището са панорамни – от пода до тавана и осветяват пространството със завидно количество естествена светлина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Интериорният дизайн в дома на Хоск е дело на студио Alveary Architecture. Пространството разполага с множество съвременни, но уютни акценти – древногръцки колони, датски дървени подове, декоративни тухли.

Най-вдъхновяващото нещо в кухнята е кухненският остров Carrera, изработен по поръчка.
Рафтовете за книги са вградени в стените, като същевременно това позволява повече място за съхранение, което пък поддържа пространството отворено и ефирно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари