IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като Ахил в реалния живот: Брад Пит с пола на червения килим

20 юли 2022 12 30

Актьорът присъства на премиерата на новия си филм в Берлин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брад Пит показва уникалното си чувство за стил!

Докато се разхождаше по червения килим в Берлин преди прожекцията на новия си филм Bullet Train, 58-годишният актьор позира пред камерите в нетрадиционен тоалет, състоящ се от кафява пола с дължина под коляното, розова риза и кафяво яке. Той допълни визията си с дълго колие, чифт слънчеви очила и високи черни кубинки.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Полата на Пит позволи на феновете да видят част от татуировките му, включително една на носорог върху предната част на десния крак, както и на човешки череп, която е върху прасеца на левия. Изпод високите му чорапи се забелязва наченка на друга рисунка, но феновете не успяха да я видят. Скрита от камерите се оказа и още една татуировка, намираща се на прасеца на десния крак.

Според британския Vogue, Пит в миналото е заявил, че мъжете все повече ще включват полите в стила си. По това време той е промотирал филма си „Троя“, където играе Ахил и трябва да носи традиционно гръцко облекло, включващо пола. В Древногръцката митология мъжете често са носили подобни дрехи, като това не се считало за проява на женственост, а за нещо съвсем нормално.

„Мъжете ще носят поли до следващото лято. Това е моето предположение и становище. Този филм е и за двата пола. Искахме да покажем реалността, а гърците са носили поли през цялото време“, казва Пит през 2004 година. Е, може би актьорът не е направил правилното предположение, защото мъжете все още не носят поли, но пък това не му пречи той самият да включва подобна дреха в стила си.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Носителят на „Оскар“ също така беше заснет от известния фотограф Марк Селиджър в поредица от рокли за корицата на списание Rolling Stone през 1999 година. Кадрите са направени малко преди Пит и вече бившата му съпруга Дженифър Анистън да минат под венчилото.

В момента Брад е на интернационално турне за промотирането на последния си филм Bullet Train, където играе заедно с Джоуи Кинг, Арън Джонсън и Брайън Хенри.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

През уикенда, когато групата се появи в Париж, Пит облече идеалния летен тоалет, съставен от ленен костюм в прасковен цвят и оранжева тениска с дълбоко деколте. Той допълни комплекта със златно колие и чифт слънчеви очила. Комбинацията очевидно се хареса не само на феновете, но и на бившата му съпруга Дженифър Анистън, която хареса колекция от снимки, публикувани от Арън Джонсън.

През юни 2021 година двамата бивши трябваше да участват заедно във виртуално четене на сценарий на филма Fast Times at Ridgemont High. Според актрисата, срещата ѝ с Брад е била всичко друго, но не и некомфортна.

„Беше много забавно. С Брад сме приятели. Говорим си понякога“, каза Анистън в шоуто на Хауърд Стърн. Допълни, че помежду им не е имало напрежение или неловки чувства. Въпреки надеждите на феновете, Дженифър е категорична, че засега няма изглед отново да се събере с Брад.

Що се отнася до новия филм на Пит – Bullet Train е екшън комедия, където той играе наемен убиец, който, след възстановяване от бърнаут, се връща отново на работа. Нещата обаче не се развиват по план и той трябва да се бори за живота си. Във филма участват още Сандра Бълок, Зази Бийтс, Майкъл Шанън и изпълнителят Bad Bunny.

Премиерата на Bullet Train ще бъде на 5 август.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари