IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок и Брад Пит се събират на големия екран

9 юни 2022 18 00

Двамата ще си партнират отново след Lost City

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брад Пит и Сандра Бълок се събират отново на големия екран след филма „Изгубеният град“, но този път няма да бягат през джунглата, а ще трябва да се справят с банда наемни убийци.

Актрисата най-накрая показва лицето си в новия проект Bullet Train, влизайки в ролята на Мария Бийтъл – ръководителка на обучения убиец Калинка (Пит). Тя му възлага задачата да вземе куфарче от високоскоростен влак в Япония и да слезе преди следващата гара. Нещата се усложняват, когато Калинка разбира, че на този влак има куп други убийци и някои от тях имат връзка с миналото му.

„Тук става нещо друго“, казва Мария Бийтъл в новоизлезлия трейлър. Видеото показва малко повече от предстоящата история, която е базирана на романа „Мария Бийтъл“ от японската писателка Котаро Исака.

Мария дава ироничното име „Калинка“ на героя на Пит, защото той е всичко друго, но не и късметлия. Така че, когато всичко се обърква в мисията му, за него това е нормалното развитие на ситуацията. След като взима куфарчето, Калинка се натъква на мъж с името Вълк (в ролята е рапърът Bad Bunny) – убиец, който идва от предишна работа. Тогава героят на Пит си спомня, че двамата мъже, които пазят куфарчето, са Мандарин (Аарон Тейлър-Джонсън) и Лимон (Брайън Тайри Хенри), когото си спомня от пребиваването си в Боливия.

Калинка разбира, че в края на пътуването му го чака Бялата Смърт – армия от наемни убийци, водена от героя на Майкъл Шанън.

„Филмът в известен смисъл е медитация за съдбата – нещата, които не можете да контролирате и как влияете върху живота на някого, дори и да не го осъзнавате“, обяснява режисьорът Дейвид Лийч пред EW. Той допълва, че всички герои са свързани по начини, които самите те не разбират. Но в крайна сметка, накрая всичко има смисъл.

Освен Пит и Бълок, на екран ще видим още Джоуи Кинг, Андрю Коджи, Хироюки Санада, Зази Бийц, Логан Лерман и Карен Фукухара. Филмът Bullet Train ще излезе по кината на 5 август.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари