IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли: Брад искаше да удуши едно от децата ни

5 октомври 2022 14 30

Адвокатите на актьора отговориха на обвиненията

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Драмата между Анджелина Джоли и Брад Пит се задълбочава, като все повече започват да се включват и шестте им деца. Актрисата отговори на обвиненията на бившия си съпруг по повод неправомерната продажба на дяла си от общата им винарна, като съобщи шокиращи детайли около семейния скандал през 2016 година на частния им самолет.

Във вторник бяха подадени документи в съда на Лос Анджелис, в които се съдържат нови описания за инцидента на 14 септември 2016 година, който евентуално води до развода на една от любимите холивудски двойки. Това е допълнение към редактирания доклад на ФБР, за който Джоли анонимно е подала искане по Закона за свобода на информацията по-рано тази година. В него са включени много от същите твърдения за скандала.

Брад Пит,

Снимка: БГНЕС

Новите документи разказват шокираща случка, включваща и едно от децата на Бранджелина. Вътре се казва, че едно от децата вербално е защитило Джоли по време на скандала, което е накарало Пит да му се нахвърли. Актрисата се е опитала да успокои ситуацията, като се е качила върху гърба на бившия си съпруг и го е сграбчила за врата. В опит да се освободи от нея, Пит пада върху една от седалките на самолета, наранявайки гърба и лакътя на Анджелина.

„Децата се втурнаха към майка си и всички дружно се опитаха да се защитят един друг. Преди всичко да свърши, Пит душеше едно от децата и удари друго по лицето. Някои от децата умоляваха Пит да спре. Всички бяха много уплашени“, се казва още в документите.

Адвокатите на актрисата допълват, че по време на полета е имало много напрегнати моменти, като Пит многократно е отивал в друга част на самолета, за да крещи и да псува. В един момент той залял Джоли с бира, а в друг полял децата си с бира и червено вино.

Брад Пит

Снимка: БГНЕС

„Джоли положи много усилия, за да предпази децата си от повторно преживяване на болката, която Пит причини на цялото семейство онзи ден. Но когато Пит заведе това дело, опитвайки се да възвърне контрола си върху финансовия живот на Джоли и да я принуди да се присъедини отново към него като бизнес партньор, тя трябваше да се защити публично“, се казва още в документите.

Отговорът на Брад Пит не закъсня. Източник сподели, че актрисата е имала възможността да сподели всичко това с органите на реда още през 2016 година, когато те са събирали доказателства за повдигане на обвинения. Според него, Джоли е имала още един шанс да разкаже за случилото се по време на продължителния процес за попечителство, който в крайна сметка разделя грижите за децата поравно на двете страни.

„Невероятно тъжно е, че тя продължава да преосмисля, преработва и променя описанието си на събитие, случило се преди 6 години, добавяйки напълно невярна информация, за да се опита да привлече допълнително внимание към себе си за сметка на семейството им“, казва близък до Пит.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

През юни Пит подаде документи, в които обвинява Джоли, че е накърнила репутацията на Chateau Miraval – лозе в Южна Франция и имение, което двамата закупуват през 2008 година – като е продала половината си на непознат. Той разкрива, че по време на брака си те са се разбрали да не продават съответните си дялове в семейния бизнес без съгласието на другия.

В ответната жалба, подадена във вторник, се казва, че твърдението на Пит е фалшиво и никога не е съществувало такова споразумение. В документа също така се твърди, че Джоли е предложила да продаде частта си на бившия си съпруг, но той е изискал от нея да подпише споразумение за конфиденциалност, забраняващо ѝ да говори извън съда за „физическото и емоционалното насилие, което Пит е упражнил над нея и децата им“.

„Джоли отказа да се съгласи с подобно условие, а Пит се оттегли от сделката“, категорични са адвокатите. Допълват, че след като актьорът отказва да купи дяловете на актрисата, нейни представители са започнали да търсят друг купувач. В документацията се споменава и за „травматичното разпадане на семейството и годините, прекарани в опити Джоли да излекува отношенията им“. Адвокатите твърдят, че тя никога не е говорила публично за събитията, довели до развода.

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Пит и Джоли, които бяха обявени за необвързани през 2019 година, са родители на Мадокс (21), Пакс (18), Захара (17), Шайло (16) и 14-годишните близнаци Вивиан и Нокс. Двамата все още водят бракоразводно дело, като основната им цел е постигане на разбиране по въпроса с попечителството.

Отделът по Закрила на детето в Лос Анджелис и ФБР разследваха Пит след анонимен сигнал за пиянски скандал с Джоли по време на семейното пътуване от Франция до САЩ. Твърди се, че актьорът е обиждал вербално и дори е посегнал физически на едно от децата си. Пит отрече всички обвинения в насилие.

ФБР приключи разследването си през ноември същата година без да повдига обвинения. По-рано същия месец от Закрила на детето също затвориха случая без констатации за злоупотреба.

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

„Не съм от хората, които взимат подобни решения с лека ръка. Отне ми много, за да бъда в положение, в което почувствах, че трябва да се отделя от бащата на децата си“, казва Джоли за развода си. Допълва, че има много неща, които все още не може да разкрие, но в момента се чувства разбита от преживяванията и иска да намери начин семейството ѝ да продължи напред, включително и бившият ѝ съпруг.

Емили Ратайковски и Брад Пит – новата двойка на Холивуд?

Очевидно желанията на Джоли ще се сбъднат и Брад Пит вече е продължил напред с живота си.

Източници съобщават, че актьорът се намира във връзка с Емили Ратайковски, която наскоро се разведе със съпруга си, от когото има едно дете. Двамата се запознават чрез общ приятел в артистичните среди, като засега „има привличане, но не е нищо сериозно“. Близки до двойката разкриват, че Брад и Емили имат много общи теми и си прекарват чудесно заедно.

Емили Ратайковски,

Емили Ратайковски и Себастиан Макклард. Снимка: БГНЕС

Миналия месец Ратайковски официално подаде молба за развод от съпруга си Себастиан Беър Макклард след четиригодишен брак. Двамата имат и едногодишен син – Силвестър. Според източник, близък до модела, раздялата е била доста трудна за нея.

„Това беше неочаквано и разрушително. Щастлива е, че вече се намира от другата страна на всичко. Справя се добре. Смята, че Брад е чудесен. Имаха няколко срещи и тя е доста хлътнала. Много е сладка, когато говори за него. Смята го за джентълмен. Това е перфектното развитие за нея“, казва източникът.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Пит каза пред списание People, че в момента си живее живота, въпреки семейните му драми с Анджелина Джоли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари