IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли изпратила прочувствен имейл на Брад Пит

13 октомври 2022 14 30

Дали отношенията между двамата може да се подобрят

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Забравете за драмите по телевизията, тези в реалния живот на известните личности са много по-интересни.

След като с нетърпение чакахме всеки един епизод от съдебната сага между Джони Деп и Амбър Хърд, след това изследвахме всяка една песен на Шакира, за да разберем какво мисли за изневярата на Жерар Пике, сега е време да обърнем поглед към новите звезди на хоризонта – Жизел Бюндхен и Том Брейди, както и Брад Пит и Анджелина Джоли. И докато първите правят всичко възможно да спасят брака си, за вторите няма надежда. Или?

На фона на продължаващите съдебни борби и хвърляне на обвинения от двете страни, в социалните мрежи се появи прочувствен имейл, изпратен от Анджелина към Брад. И ако си мислите, че говорим за писмо, написано по време на бурния им романс, помислете пак. Всъщност става въпрос за случай от миналия януари, а сега потребителите на платформата TikTok се заемат със задачата да разберат какво всъщност означава писмото. Оказва се, че съобщението също така е включено в съдебните документи.

Имейлът започва с обяснението на Джоли, че пише всичко това, защото на живо би било твърде емоционално за нея. След това разкрива мотивите зад решението си да продаде своите 50% от винарната Chateau Miraval, които се превърнаха в една от ябълките на раздора. Според Пит, който е другият собственик, двамата са постигнали споразумение, в което пишело, че нито един от тях не може да продава акциите си без съгласието на другия. Джоли нарушила договора, заради което Брад я съди.

„Това е мястото, където близнаците бяха у дома и където се оженихме на плоча в памет на майка ми“, пише Джоли, намеквайки за най-малките им деца Нокс и Вивиан. Допълва, че това е било мястото, където е смятала да построи мечтаното семейство и че там ще остарее. „Дори сега е невъзможно да пиша това, без да плача. Ще пазя спомените си за това, което беше преди десетилетие“.

В мейла актрисата продължава с думите „Но това също така е място, на което започва краят на нашето семейство и стартира бизнес, фокусиран върху алкохола“. По този начин тя намеква за проблемите на Брад с чашката, заради което той търси помощ от професионалист и влиза в клиника за няколко месеца. Джоли пише още, че се е надявала мястото да ги задържи заедно и там да намерят светлина и мир, но планът ѝ бил провален. „Сега виждам, че единственото, което си искал, е аз да се махна и най-вероятно ще си доволен от този имейл“.

Анджелина допълва, че през последните четири години е била свидетел на много небрежно поведение, изразходване на пари по начини, които не би одобрила, и вземане на решения, за които не била консултирана. Казва още, че е била наранена от решения, които са взети, защото не показвали интерес към семейния бизнес или промяната му в нещо, което би било по-добро за децата.

Актрисата зачеква темата и за промоционални снимки на винарната, които описва като „безотговорни“ и „неща, които не бих искала децата ми да видят“. По думите ѝ, това ѝ напомнило за болезнен период от връзката ѝ с Брад и е категорична, че не иска да участва в алкохолен бизнес, когато зависимостта към чашката може дълбоко да навреди на семейството.

След това Джоли казва, че бизнесът е преминал точката на всичко, от което би могла да бъде част както морално, така и като майка. Тогава начертава два варианта за продължаване напред, като единият от тях е директна продажба на цялата компания. По думите ѝ, това е най-добрият път за нея, защото така Брад ще се отдалечи от алкохола и ще помогне на семейството да излезе от трудните времена.

„Алтернативата е пълно изкупуване на моя дял в имота и бизнеса от теб, семейство Перин или сътрудниците ви“, пише Джоли. Според нея, това е единственият начин всички да продължат напред и да се съсредоточат върху нещата, които обединяват семейството и могат да го задържат заедно.

След това актрисата повдига темата за инцидента в самолета през 2016 година, при който твърди, че Пит се е нахвърлил върху едно от децата им, душил го е и е ударил друго в лицето. Тя също така казва, че актьорът е излял бирата си върху нея, а след това е полял с бира и вино децата. В същия месец, когато се случва предполагаемият инцидент, Джоли подава молба за развод.

„Не мога да опиша с думи колко разстройващо е за мен, че трябва да стигна до този момент. Твоята мечта за връзката ти с бизнеса и алкохола е само твоя и я направи център на живота си. Всичко най-добро в бизнеса и искрено се надявам децата да се чувстват по различен начин за Miraval и да те посещават там, когато пораснат. Но Miraval за мен почина през септември 2016 година и всичко, което видях през годините след това, за съжаление потвърди емоциите ми“, завършва Джоли.

По-рано през годината актрисата продаде своя дял на руския олигарх Юрий Шефлер, което накара Пит да я съди. Той призна, че бившата му съпруга е вложила 40% от покупната цена от 28,4 милиона долара, но твърди, че само той е изградил успешния бизнес на фирмата.

Миналия месец бившата компания на Джоли – Nouvel – заведе дело срещу Пит за 250 милиона долара, твърдейки, че той е водил отмъстителна война в опит да ѝ вземе дяла от винарната. Според съдебен документ, актьорът е замислил успешен план да поеме контрола върху Miraval и е използвал бизнеса като свое лично феодално владение.

Борбата на Пит с алкохолната зависимост, както и предполагаемият инцидент от 2016 година също бяха повдигнати в делото, което Nouvel заведе.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари