IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли и синът ѝ Мадокс като младоженци в Белия дом

27 април 2023 14 30

Актрисата с бяла рокля, момчето – с черен костюм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли и синът ѝ Мадокс кацнаха във Вашингтон заради специален повод.

47-годишната актриса пристигна в Белия дом, придружавана от най-голямото си дете, за вечеря с президента Джо Байдън и първата дама Джил Байдън. Събитието бе организирано от южнокорейския президент Юн Сук Юл и съпругата му Ким Кеон Хи.

Според източник, близък до Джоли, азиатско-американските връзки са важни за семейството на актрисата, тъй като тя и децата ѝ имат близки отношения с региона, включително Южна Корея. Мадокс, от своя страна, е учил в университета Yonsei в Сеул, а Анджелина на няколко пъти е посещавала страната заради своите хуманитарни мисии и работа с бежанците. По думите на източника, актрисата и нейният син са били изключително горди, че са получили покана за специалната вечеря.

За събитието Джоли избра изцяло бяла визия, комбинирайки винтидж сако от Chanel и дълга рокля, която е била направена за нея преди много години. Тя допълни дрехите с бронзови токчета, златен клъч и златно перлено колие. От своя страна, Мадокс избра черен костюм, бяла риза и черна вратовръзка, които комбинира с класически черни официални обувки.

След като снимките на майка и син се появиха в социалните мрежи, голяма част от потребителите ги описаха като булка и младоженец, които влизат в ресторант след сватбата си. Определено можем да видим приликата със сватбените герои, но Белия дом е място, което изисква официални и непреувеличени тоалети, така че изборът на Джоли и Мадокс е напълно разбираем и приемлив.

Анджелина за последно посети Сеул през 2019 година, когато Мадокс започна обучението си в университета Yonsei. Година по-рано тя пристигна в града, за да се срещне с бежанци от името на ООН. Книгата Know Your Rights and Claim Them, за чието написване актрисата помага дейно, беше публикувана в Южна Корея миналата година.

Макар да продължава да бъде силно въвлечена в хуманитарните мисии и благотворителни дейности, Джоли реши да се откаже от ролята си като специален пратеник на Върховния комисар на ООН за бежанците. В официално съобщение миналата година тя заяви, че е благодарна и се чувства привилегирована за възможността да работи с много отдадени и впечатляващи доброволци на терен, с които са успели да спасят животи по целия свят и да служат на уязвимите хора.

Един от синовете на Анджелина Джоли рисува под псевдоним

Краят на една ера: Анджелина Джоли се разделя с ООН

Анджелина Джоли отново с децата на червения килим

„Ще продължа да правя всичко по силите си в следващите години, за да помагам на бежанците и други разселени хора. След 20 години работа в системата на ООН, имам чувството, че е време да се захвана с нещо друго, да работя директно с бежанците и местните организации, като подкрепям техните опити за решения и промяна“, казва още Джоли.

Източник, близък до актрисата, сподели, че тя е решила да напусне ООН, за да фокусира усилията си върху подкрепата на различни групи, които са най-засегнати от военни или други конфликти, за да помогне на гласовете им да бъдат чути и на лидерите им да продължат напред. Една от тези организации е MJP в Камбоджа, която основава през 2003 година.

„Тя ще бъде по-ефективна като външен човек. Винаги е била аутсайдер и е обичала да се свързва с хората, а не със системата“, казва още вътрешният човек.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари