IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли отново с децата на червения килим

23 ноември 2021 16 30

Този път тя взе само двама от общо шестте си наследници

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли и част от децата ѝ се завърнаха на червения килим.

Преди няколко дни 46-годишната актриса присъства на лосанджелиската премиера на филма Paper & Glue: A JP Project заедно със 17-годишния Пакс и 15-годишната Шайло. Тримата подкрепиха френския артист ДжейАр и неговия документален филм, позирайки с фотографа.

За събитието Джоли избра черна блуза с дълъг ръкав и висока яка, комбинирана с права пола. До нея Шайло беше в по-ежедневен вид, съчетавайки дънки и черен суитшърт. От своя страна, Пакс изглеждаше спортно-елегантно в карирана риза и сиви дънки. АрДжей също не беше строго елегантен, обличайки черна риза, черно яке и тъмносини дънки. Визията му беше завършена от слънчеви очила и шапка.

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Това е поредният червен килим, по който Анджелина се разхожда с децата си. Актрисата, която е майка още на 20-годишния Мадокс, 16-годишната Захара и 13-годишните близнаци Нокс и Вивиан, се появи с част от наследниците си на премиерата на филма „Вечните“ в Лос Анджелис, Рим и Лондон. Тогава Шайло и Захара се редуваха да носят старите рокли на майка си, което прикова вниманието на фотографи и фенове.

Миналия месец Джоли сподели пред списание People за връзката с шестте си деца и какво е чувството да ги наблюдава как растат и се превръщат в самостоятелни индивиди. „Те са чудесни хора. И тъй като са доста, мисля, че имат определено влияние един към друг. Аз не се чувствам като глава на тази система. Много съм честна с децата си. Много съм близка до тях“, казва актрисата.

Джоли Гети

Снимка: Getty Images

Звездата допълва, че единственият ѝ приоритет е да бъде до децата си в тяхното развитие и да им помогне да постигнат целите си. „Имам шест различни човека у дома. Развълнувана съм да видя различните емоции, чувства и етапи от живота, през които всеки от тях ще премине“, казва тя. Според нея, ролята на родителите е да помогнат на децата си сами да разберат своя характер и начин на мислене. Именно затова майката и бащата трябва да се развиват заедно с наследниците си и постоянно да бъдат във връзка с тях.

В началото на ноември обаче се появиха критики, че Анджелина използва децата си за реклама. Силните думи бяха изречени от бившия съпруг на актрисата и баща на шестимата наследници – Брад Пит. „Трудно е да се разбере как това поведение и парадирането с децата на червения килим е в техен най-добър интерес. Брад никога не е извеждал децата си на публично място. Той рядко говори за тях по медиите“, казва близък до актьора.

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Въпреки че са разведени от 2016 година, Джоли и Пит продължават да водят борба за попечителство над децата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари