IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли за шестте си деца: Те са прекрасни хора

1 ноември 2021 08 40

Актрисата заяви, че винаги е честна с наследниците си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли не може и не иска да скрие гордостта, която изпитва към шестте си деца.

Актрисата застава на корицата на списание People, а в интервюто за него говори за порастването на децата си и как всяко едно от тях се вдъхновява от своите братя и сестри. Носителката на „Оскар“ е майка на шест деца – 20-годишния Мадокс, 17-годишния Пакс, 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло и 13-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

„Те са просто чудесни хора. И тъй като са много, мисля, че са си повлияли един на друг. Аз не съм главата на змията. Аз съм много честна с децата си и се държа много човечно с тях“, казва Джоли пред People. Тя обяснява, че е любопитна относно всичките различни аспекти от характера на децата си, а приоритетът ѝ е да бъде тяхна подкрепа и да им помага да развиват всичките си таланти и черти от личността.

Джоли БГНЕС

Снимка: БГНЕС

„Имам шест много индивидуални човешки същества в моя дом. Много съм развълнувана относно всичките различни стадии, чувства и интереси, през които преминават. Трябва да им помагаме да разберат кои са. А не можеш да им помогнеш, ако не се развиваш заедно с тях“, категорична е актрисата.

Джоли, която отдавна се грижи и за децата в страните от Третия свят и работи с ООН за подобряването на средата им на живот, казва, че е била доста строга към себе си относно родителството. Според нея, тя не е перфектната майка и всеки ден осъзнава, че не прави нещата както трябва. Все пак актрисата споделя, че децата ѝ са се превърнали в едни прекрасни млади хора, които носят милосърдието в сърцето си и са готови да помогнат на всеки. Именно това им качество кара Джоли да лекува сърцето си и да се успокоява относно работата си като родител.

През последните няколко дни Анджелина показва на света, че семейството е на първо място, като избра да вземе петте от шестте си деца на премиерата на „Вечните“ в различните части на Америка. На червения килим се появиха всички без Пакс, като Шайло привлече най-много внимание. Момичето, което по едно време приемаше мъжки хормони, сега вече се облича в рокли, някога носени от известната ѝ майка.

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

„Децата ми носят винтидж тоалети, както и моята стара рокля от наградите „Оскар“. Избрахме всичко да е старо, като подобрихме малко нещата“, каза Анджелина в Лос Анджелис. Тогава дъщеря ѝ Захара беше облечена в рокля от Ели Сааб, с която Джоли се появява на наградите на Академията през 2014 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари