IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майк Тайсън със сериозни здравни проблеми във въздуха

28 май 2024 17 50

Атлетът е бил на борда на полет от Маями до Лос Анджелис, когато инцидентът се случил

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майк Тайсън се възстановява от сериозен здравен проблем, който му се случил във въздуха. 

Говорител на 57-годишния професионален боксьор заяви пред медиите, че в понеделник, 27 май, Тайсън е почувствал неразположение и замаяност по време на полет от Маями до Лос Анджелис. Проблемът се случил 30 минути преди кацане, а впоследствие се оказало, че става дума за обострена язва. В момента Тайсън се чувства добре и се възстановява у дома.

„Той е благодарен на медицинския екип, който е бил на място, за да му помогне“, казва още говорител на спортиста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Според In Touch, големият Майк е бил на борда на американските авиолинии, изпълняващи полет от Маями до Лос Анджелис, когато се случил инцидентът. Веднага е извикан лекар и се съобщава, че парамедиците са се качили, за да помогнат на Тайсън щом самолетът е кацнал. Съобщението за лекарска помощ дори е било изписано на всички екрани в самолета, като това леко притеснило пътниците.

Излитането е било забавено с два часа, защото в самолета е било твърде горещо заради продължаващите жеги в Маями. Според говорител на Тайсън, здравословното състояние на клиента му няма нищо общо с отложения старт на полета, а на борда е имало проблем с климатичната система и не е могло да се настанят пътници.

След като всичко е било готово, започнало и качването на пасажерите. Тайсън бил в първа класа, но все пак бил забелязан от останалите хора на летището и в самолета. 30 минути преди планираното кацане пътниците получили предварително записано съобщение с въпрос дали има медицински персонал на борда. Всеки, който имал опит в тази област, бил помолен да се свърже със стюардесите или да натисне бутона за повикване, тъй като друг пътник се нуждаел от помощ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

„Помолиха ни да останем в самолета и след кацане, за да може парамедиците да се качат на борда. Стюардесата ни каза, че става въпрос за много важен пътник, така че е важно да се уверят, че е добре. Знаех, че става дума за него, попитах жената дали съм прав и тя само кимна“, казва друг пътник пред In Touch.

След като самолетът каца на летището в Ел Ей, пасажерите е трябвало да останат по местата си още 25 минути, за да може парамедиците да се справят с Тайсън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyson Pro (@tysonpro)

Майк трябва да се изправи срещу Джейк Пол в боксов мач, който ще бъде предаван на живо в Netflix от Арлингтън, Тексас. Срещата трябва да се играе на 20 юли.

Макар Тайсън да е с 30-години по-възрастен от своя опонент, 27-годишният ютубър призна, че няма да подходи снизходително към легендата на ринга. Когато бе попитан дали има възможност Майк да го нокаутира бързо-бързо, Пол само се изсмя и заяви, че ситуацията ще е съвсем различна.

„Майк Тайсън е убиец. Той е безпощаден. Той е най-агресивният шампион на всички времена. Така че, ще трябва да дублирам енергията му, за да го бия. И легендата ще падне“, закани се Пол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Междувременно Майк призна, че се страхува от срещата. „Изправям се срещу всяко нещо, което ме плаши. Това е моята същност. В момента съм изплашен до смърт. Но с наближаването на боя, ставам все по-спокоен, защото всичко става реалност. И в реалността аз съм непобедим“, категоричен е Тайсън.

Той допълни, че тренира всеки ден и не се тревожи от разликата във възрастта с Джейк. Битката през юли се очаква да бъде първото завръщане на Тайсън на ринга, след като той и Рой Джоунс-младши се биха в специален мач през 2020 година, който завърши наравно. След като се затвърди като безспорен световен шампион в тежка категория от 1987 до 1990 година, Майк се оттегли през 2005 година като боксова легенда. 

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

доктор Иванов ( преди 1 месец )