IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин още е в опасност да влезе в затвора

29 май 2024 10 50

Следващото му дело ще е през юли

Снимка: БГНЕС

Съдебната сага, в която влезе Алек Болдуин продължава. Съдия от Ню Мексико отхвърли аргументите на адвокатите на актьора за отхвърляне на дело за убийство на снимачната площадка на уестърна Rust.  Очаква се той да се яви пред съда през юли.

Според публикации в пресата звездата все още може да влезе в затвора за година и половина. Той може да бъде признат за виновен в непредумишлено убийство за смъртта на операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка на филма.

Както отбелязва прокурорът Кари Мориси, според законите на САЩ, човек носи отговорност за огнестрелно оръжие веднага щом то попадне в ръцете му.

„Въпреки че държавата остави настрана някои въпроси, в много други случаи съдебните заседатели зададоха доказателствени въпроси и получиха изчерпателни отговори от свидетели“, казва съдията.

Затова пък в личен план 66-годишният актьор се радва на голямо семейство. Със съпругата си Хилария отглеждат осем деца. Той има и едно от бившата си съпруга Ким Бейсингър – 28-годишната Айрланд.

С Хилария, която е инструктор по йога, отглеждат три дъщери и четири синове – 10-годишната Кармен, 3-годишната Мария Лусия, почти 2-годишната Илария, 8-годишния Рафаел, 7-годишния Леонардо, 5-годишния Ромео и 3-годишния Едуардо.

Но не така светло изглежда ситуацията около трагичната смърт на Халина Хътчинс. Според прокурорите на щата Ню Мексико, актьорът е бил „невнимателен“ по време на тренировката с огнестрелното оръжие.

Актьорът категорично твърди, че не е натискал спусъка. Говорейки за неговата версия на събитията, в документацията на прокурорите се посочва, че по-късните изявления противоречат на предишните.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари