IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Бон Джоуви за сватбата на сина си: Булката изглеждаше великолепно

29 май 2024 17 40

Изпълнителят заяви, че церемонията била много интимна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джон Бон Джоуви потвърди, че синът му Джейк се е оженил за Мили Боби Браун преди няколко дни. 

Рокаджията гордо говори по темата по време на шоуто The One Show по BBC. Видеоклип от участието му бе споделен в социалните мрежи, в който се вижда как Бон Джоуви не се опитва да скрие щастието си от факта, че 22-годишният му наследник вече е семеен мъж. Джейк и Мили се ожениха на изненадваща и интимна церемония миналия уикенд, като снимки от събитието все още не са се появили на бял свят. Въпреки това, младоженците на няколко пъти бяха забелязвани на пазар през последните дни, като гордо показват брачните си халки.

„Чудесни са. Направо са фантастични. Беше много малка семейна церемония, а булката изглеждаше великолепно. Джейк е на седмото небе от щастие. Наистина“, каза Бон Джоуви. Според вестник Sun, единствените гости на церемонията са били родителите на младоженците и няколко от най-близките им приятели. Изданието допълва, че Джейк и Мили планират по-голяма сватба по-късно през годината.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jakebongiovi

След като се врекоха във вечна вярност, влюбените бяха забелязани на пазар в Хамптънс. Снимки, публикувани в социалните мрежи, показват щастието върху лицата на Мили и Джейк, докато той кара кабриолет, а тя се е изправила на седалката и протяга ръцете си към небето. Очевидно непритеснявани от папараците, те се усмихваха и се забавляваха, а халките им бяха внимателно поставени върху пръстите.

Двамата бяха отново забелязани на разходка в понеделник, 27 май, облечени в ежедневни дрехи и отново с брачните си пръстени. Браун се облече в светли панталони на райе и бял потник под жилетка, която бе смъкнала под лактите си. Тя допълни визията със сандали и изявени обеци. Белият ѝ булчински маникюр привлече вниманието към големия диамантен пръстен, който ѝ бе даден от Джейк за годежа на 11 април.

Междувременно синът на Бон Джоуви се облече в тъмносиня тениска, обемни дънки и слънчеви очила. Той по никакъв начин не криеше халката си, а напротив – гордо показва ръката си пред папараците, които не се поколебаха да направят няколко кадъра. Вижда се, че венчалните пръстени на звездите всъщност са сребърни, а не златни, както са в повечето случаи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hola.com México (@hola_mx)

Интимната и изненадваща сватба напълно кореспондира с начина, по който Мили и Джейк ръководят връзката си под светлината на прожекторите. Въпреки че и двамата са свикнали със славата, те рядко говорят за личния си живот, като само споделят снимки в социалните мрежи от важни за тях поводи. В интервю за WWD миналата година актрисата каза, че иска да запази детайлите около церемонията в тайна, защото смята събитието за твърде съкровено.

„Мисля да не повдигам завесата, защото има толкова малко моменти в живота, които ти се случват веднъж. И да позволя на всеки да има мнение по въпроса или да ме гледа от глава до пети, някак си ми се струва неестествено“, каза Браун.

Тя обяви годежа си през април 2023 година със снимка в Instagram, на която показва диамантения си пръстен на лявата ръка. Мили използва текст от песента Lover на Тейлър Суифт, който гласи „Обичах те три лета досега, скъпи, а сега ги искам всичките“.

Снаха за пример: Мили Боби Браун получи подкрепата на бъдещата си свекърва Доротея

Джон Бон Джоуви защити ранния годеж на сина си Джейк с Мили Боби Браун

Мили Боби Браун се сгоди за сина на Джон Бон Джоуви

Джейк Бонджови падна на едно коляно три години след началото на връзката си с Браун. Двамата потвърдиха романса си през ноември 2021 година с публикуването на снимка от Лондонското око. По-рано през месеца звездата от Stranger Things отпразнува рождения ден на любимия си със серия от снимки, под които написа „Денят, в който си се родил, е любимият ми. Обичам те“.

След началото на отношенията си двамата посещават заедно почти всяко светско събитие – от премиерата на четвъртия сезон на Stranger Things до наградите на Британската филмова академия.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари