IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблеми в рая – Никол Кидман била разочарована от съпруга си Кийт Ърбан

29 май 2024 14 30

Музикантът има история с пристрастяването към алкохола и наркотиците

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Кидман не е особено приятно изненадана от последната публикация на съпруга си Кийт Ърбан. Миналата седмица 56-годишната звезда на кънтри музиката изпълни акустичен кавър на хит сингъла на Ариана Гранде We Can't Be Friends на интимен концерт, публикувайки видеоклип от шоуто в социалните си медии и озаглавил публикацията си „тази песен е чуваем хероин“.

На всичкото отгоре австралийският певец отново говори за забранения наркотик в интервю за списание People, където отново приравни парчето към хероина.

„Не знам какво става с тази песен, но не мога да спра да я пускам. Буквално това е като чуваем хероин. Пускам я отново и отново и отново“, каза той.

Според различни източници обаче Никол била доста ядосана на изказванията на съпруга си, предвид  миналите му битки с кокаина и алкохола.

„Никол никога не би го помолила да свали пост, но беше разочарована“, каза вътрешен човек пред списание Woman's Day. „Това върна много мрачен период за тях, когато почти се бяха разделили, но по-лошото от това е, че тя не иска децата ѝ да започнат да мислят, че наркотиците са готини или са ОК, или пък са нещо, което можете лесно да „поправите“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Urban (@keithurban)

Вътрешният човек добави, че двойката – която има две дъщери Съндей и Фейт, е преминала през ада заради зависимостите на Кийт в миналото.

Ариана обаче беше поласкана от публикация за песента ѝ и представянето на Кийт, като написа в Instagram: „Това е толкова красиво“. Преди години Ърбан водеше тежка борба със зависимостите си и няколко пъти влизаше в клиники за рехабилитация, като за последно се регистрира в центъра на Бети Форд през октомври 2006 г., няколко месеца след като се ожени за Никол.

Веднъж Кийт си спомни момента, в който съпругата му Никол е организирала интервенция за проблемите му със зависимостта, в откъс от биографичната си книга „Keith Urban“ от Джеф Аптър.

През 2016-а пък Кийт каза в интервю пред списание Rolling Stone, че щял да разбере Никол, ако беше избрала да го напусне в началото на брака им.

„Бях много, много благословен да накарам Ник да се намеси в проблемите ми“, каза Кийт, добавяйки, че безразсъдното му поведение е причинило разрив в новия им брак.

Никол, която през 2006 година снимаше филм в Рим, отлетя обратно в Щатите и събра приятелите му, за да могат всички да му повлияят и той да влезе в клиника.

„Да видя любовта в действие по този начин... Никога преди не бях изпитвал нещо подобно“, каза преди години Кийт в интервю пред Опра Уинфри.

Ърбан беше открит за миналите си борби със зависимостта към алкохола и разкри на конференцията South By Southwest в Тексас през 2018 г., че му се иска да е бил трезвен по-рано в живота си.

„Иска ми се да бях изтрезнял много години по-рано, но това е, което е“, каза той. „Знаех, че не разкривам пълния си потенциал и това започна да ме вълнува. Бях поробен... Живеех много, много малък живот.“

Кийт също призна, че е провалил романтичните си връзки, преди да срещне Никол и че текстовете на песните му за любовта са далеч от неговата реалност.

Бих написал тези песни за любовта и връзките. Спомням си, че написах Somebody Like You и го пуснах на моята приятелка по онова време, а тя просто ме погледна и каза: „Ти си шибан лицемер“ и не можех да го оспоря“, каза той.

Кийт и Никол се запознаха през 2005 г. на събитие в почит на успелите и популярни австралийци в САЩ, а се ожениха година по-късно.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари