IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк, Емили Ратайковски и други секси звезди, които откриха летния сезон по бански

29 май 2024 16 30

Вижте кои звездни красавици дадоха старт на горещия сезон

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лятото още не е започнало официално, но няколко горещи и известни красавици побързаха да покажат перфектните си тела по бански. Една от тях беше модела Емили Ратайковски, която демонстрира плът по шарен бански костюм по време на Гран При на Монако

Емили стартира разголения сезон с гръм и трясък. 32-годишната актриса качи серия от морски снимки в Instagram в понеделник, които я показват да позира в изрязани бикини на британската марка Fruity Booty Wall of Fame. На кадрите тя носи тъмни сенки, черна шапка и златната огърлица „Силвестър“, която носи в чест на 3-годишния си син Силвестър Аполон Беър.

Ратайковски носи косата си спусната за импровизираната фотосесия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Другата сексапилна дама, която реши да се разголи с бързото приближаване на юни, беше супермоделът Ирина Шейк. Бившата половинка на Брадли Купър сподели няколко горещи кадри от последната си ваканция. Ирина носи както малка черна рокля, така и изрязани черни бански, докато се наслаждава на миналия уикенд със 7-годишната си дъщеря Леа де Сейн и тяхното очарователно куче на плажа.

38-годишната Шейк сподели и няколко снимки на дъщеря си, висяща с главата надолу на детска площадка и застанала в пясъка.

Въпреки че лицето на 7-годишното дете не се вижда на снимките, тя направи рядка публична поява през декември на премиерата на филма на баща си „Маестро“. Детето има и епизодична роля във филма на Netflix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Третата звезда, която откри летния сезон и то на гръцкия остров Миконос беше актрисата Линдзи Лоън. Червенокосата актриса, която роди първото си дете преди година, показа, че отново е в топформа, демонстрирайки перфектни извивки по бански.

37-годишната Лоън позира по дързък бански костюм в ярки цветове, съчетан с горнище за сърф на марката OneOne. Линдзи даде повече поглед върху почивката си на Миконос, от слънчеви селфита до рибни вечери и гледки край басейна.

Бягството на певицата идва 10 месеца след като тя роди син на съпруга си Бадер Шамас, когото кръстиха Луай.

Никол Шерцингер също накара феновете да полудеят, когато се вмъкна в пикантен бански за поредното забавно танцувално видео с годеника си Том Еванс на слънчев фон в неделя.

45-годишната бивша звезда от Pussycat Dolls показа невероятната си фигура в черен цял бански с дръзки изрезки и дълбоко деколте.

Визията на Никол не остави много на въображението, докато 39-годишният Том демонстрира мускулите си и излезе без риза в бански шорти, които комбинира със сламена шапка.

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари