IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов ден, ново гадже за Джо Джонас

11 юни 2024 17 40

Поп певецът го удари на флиртове след развода със Софи Търнър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мистериозната жена, с която Джо Джонас беше уловен да флиртува вчера е разкрита. Певецът беше сниман от папараците да се наслаждава на плажна закачка с разведената ливанска актриса Лайла Абдала в Гърция. Това се случва няколко дни след като Джо беше заловен да флиртува с Деми Мур, няколко седмици след като се раздели с модела Сторми Бри и няколко месеца след като се разведе с актрисата Софи Търнър.

В момента 34-годишният среден брат от групата The Jonas Brothers се наслаждава на слънчево бягство в Гърция и по-точно на плажа в Атина. Именно там той беше забелязан да прегръща въпросната брюнетка в морето, а и на плажа двамата изглеждаха видимо доста близки.

За Лайла се знае, че е на 28 години и че изглежда невероятно в цял бански костюм. Според различни източници Лайла и Джо са се запознали чрез общи познати от света на шоубизнеса.

Оказва се, че Лайла е добре известна в родния си Ливан с многото си телевизионни изяви. Тя беше на филмовия фестивал в Кан миналия месец, където е възможно двамата да са се видели за първи път.

Актрисата, която живее в Кувейт, започва кариерата си като модел в музикални клипове, преди да се насочи към актьорството. Оттогава тя е участвала в повече от 25 телевизионни сериала и има четири филмови роли. Лайла също произхожда от сплотено семейство и е най-голямото от четири деца.

Тя също знае езика на знаците, тъй като тя и нейните братя и сестри са отгледани от глухонеми родители. Подобно на Джо, Лайла също е преживяла развод.

През декември 2017 г. тя се омъжи за иранския актьор Абдула Абас, но съюзът им беше кратък и те се разделиха през февруари 2018 година.

В петък и Джо, и Лайла присъстваха на партито по откриването на One&Only Aesthesis, но не е ясно дали са се познавали преди това. Естеството на връзката на двамата все още е неизвестно, но те се следват взаимно в Instagram.

Тези снимки се появяват на фона на слуховете, че Джо и 61-годишната Деми Мур са прекарали подозрително доста интимни мигове заедно на галавечер в Кан amFAR във Франция миналия месец, а по-късно бяха засечени да се наслаждават на обяд заедно.

За още новини от света на връзките и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари