IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рядък кадър – Джулия Робъртс показа бебето Хенри

20 юни 2024 11 00

Актрисата отпразнува рождения ден на най-малкия си син

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс е една горда майка и иска целият свят да го знае!

Преди няколко дни, на 18 юни, актрисата отбеляза рождения ден на сина си Хенри, който навърши 17 години. Тя сподели очарователна семейна снимка, на която позира с момчето, когато то все още е бебе и може да се побере в ръцете ѝ. На кадъра виждаме как Робъртс гледа влюбено и усмихнато Хенри, докато неговият поглед е насочен някъде извън кадър. Стиснала здраво сина си, актрисата носи черна тениска и няколко златни колиета, вързала е косата си на ниска опашка и показва огромната си и чаровна усмивка.

„Невероятно е, че това бебе навърши 17 години! Честит рожден ден, красив Хенри“, написа Робъртс под снимката. Красивото бижу на Холивуд споделя грижите за порасналия си син заедно със съпруга си Дани Модър. Двамата имат и 19-годишни близнаци – Хейзъл и Финиъс.

По време на участието си в предаването на Джими Фалън през декември, Робъртс говори за чувството да остане само с Хенри у дома, след като по-големите ѝ деца напускат гнездото, за да учат в колеж. Попитана дали синът ѝ се радва, че вече е единственото дете вкъщи, или пък тъгува за брат си и сестра си, Джулия заяви, че ситуацията е 50 на 50. „Радва се, но смятам, че също така неговите хора му липсват“, допълни тя.

Въпреки че рядко споделя семейни снимки в социалните мрежи, актрисата използва профила си, за да почете важните поводи в живота на децата си. Така през ноември миналата година тя сподели снимка, на която позира заедно с малките Хейзъл и Финиъс в чест на техния 19-и рожден ден.

„Няма думи, с които да опиша забавния, радостния и невероятния живот с вас“, написа тогава гордата майка.

В интервю за Extra, Робъртс обясни, че показва децата си в социалните мрежи само за рождени дни, защото това са поводите, които трябва да се празнуват. „Знам, че социалните мрежи са място, където хората споделят щастливи неща. Обичам децата си страшно много, а тази снимка с двамата просто ми изскочи преди време. Тя ми позволи да споделя нещо като горд родител, но без да нарушавам личното пространство на децата ми“, каза още актрисата.

Носителката на „Оскар“ е благодарна за ранния си успех в Холивуд, защото това ѝ позволило да прекара повече време с децата си и да бъде до тях, когато те постигат големи и важни успехи в живота.

„До момента, в който имах съпруг и деца, които искаха от мен да остана вкъщи, вече бях работила 18 години. Така че почувствах лукса на баланса. Не трябваше да избирам между кариера или семейство“, казва тя.

Способността да се фокусира върху майчинството е огромен подарък за Робъртс, който тя оценява.

„Беше ми лесно да поставя кариерата си на пауза заради семейния живот. На фона на това, имах приятелки, които трябваше да кърмят по време на работа, защото нямаха възможността да си останат вкъщи. Да ми бъде позволено да съм у дома с тях и да създам семейство, е лукс, за който винаги ще бъда благодарна“, казва още звездата.

Миналия декември Робъртс сподели, че студените дни на зимата прекарва у дома, сгушена в трите си деца, гледайки сериали. Семейството открило поредицата The Wonder Years, с която си направили маратон, докато навън температурите били смразяващи.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари