Хайди Клум и бившият ѝ – Флавио Бриаторе, отпразнуваха откриването на новото им италианско заведение в Ню Йорк. Във вторник супермоделът сподели в Instagram видеоклипове и снимки на нея и италианския бизнесмен, наслаждаващи се на филийки сирене в Crazy Pizza.
„Развълнувана съм да съобщя, че си партнирах с @briatoreflavio и Team с @crazypizza.nyc. Надяваме се да ви видим тук“, написа 51-годишната Клум в социалните мрежи за вкусното място за хранене в квартал SoHo.
Клум и бившият шеф на Фромула 1 Бриаторе излизаха за кратко през 2003 г., след което немският модел забременя, но двамата се разделиха още преди раждането на дъщеря им Лени, която сега е на 20 години и вече сама е печеливш модел. Още към края на бременността си Хайди започна да излиза с певеца Сийл, който припозна детето по-късно и реално Лени носи неговата фамилия – Олуми.
Дълги години Флавио отказваше да признае бащинството на момичето и тя беше отгледана от Сийл, с когото обаче Хайди се разведе по-късно (след като му роди още три деца). Преди няколко години (по време на пандемията) обаче италианецът взе да кани Лени на семейни почивки и постепенно да се сближава с нея. Той сподели в интервю, че когато момичето е било съвсем малко с Хайди са решили единодушно, че ще бъде по-разумно детето да възприема Сийл за свой баща, тъй като те живеят в САЩ, а той – в Европа.
„Лени е моя биологична дъщеря, но ние с Хайди и Сийл се съгласихме, че тя трябва да расте в семейна среда и Сийл беше по-подходящ за неин родител“, каза Флавио, който има и по-малък син Нейтън от бившата си съпруга Елизабета Грегорачи.
Бизнесменът обясни още за странните им семейни връзки следното: „Лени се роди, когато с Хайди вече се бяхме разделили. Тя живееше в Лос Анджелис, а аз в Лондон, като разстоянието между нас беше непреодолимо.“
Вероятно след като се е сдобил със сина си, 74-годишният Флавио е премислил позицията си относно бащинството и е решил да се сближи с отчуждената си дъщеря.
Колкото до новото заведение на Клум и Бриаторе, в него има широка гама от апетитни ястия, характерни за италианската кухня, като хрупкава фокача, бурата, салата от спанак с дресинг от мед и сусам и фрити от калмари с тиквички. Новото заведение също сервира тестени изделия, и разбира се, класически пици като Маргарита; Везувио, направено с биволска моцарела и Тартуфо, приготвена с паста от трюфели, гъби и пресни стърготини от черен трюфел.
Клум с ентусиазъм сподели видео как се приготвя тирамису на масата. Междувременно друго сладко изкушение, включено в менюто, е пухкав сладкиш, гарниран с крем англез, вишни и ром, наречен Crazy Babà.
„Знаеш ли каква е тази пица? Това е лудост!“ – казват в унисон Клум и Лени, докато хапват тънко парче пица Маргарита.
Концепцията за отворена кухня създава топла и приветлива атмосфера в заведението им, допълнена от елегантен червен интериор и бели маси с покривки.
Коментари