IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери и Ръсел Бранд продават дома си в Ел Ей

15 май 2011 15 09

Певицата си платила 2,7 млн. за апартамент в Ню Йорк, ще се мести да живее там

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Кейти Пери е решила да се пренесе да живее в Ню Йорк със съпруга си Ръсел Бранд и е обявила имота си в Лос Анджелос за продан на цена от 3,395 млн. долара.

Апартаментът включва четири спални, гараж за три коли, басейн, огромен хол и модерна кухня и е с прекрасен изглед към града. Някои от мебелите също влизат в цената като ярко розовият хладилник, купен лично от певицата.

До продажбата се е стигнало след решението на семейната двойка да се пренесе в сърцето на Америка – Ню Йорк. Миналата година те си закупиха апартамент на стойност 2,7 млн. долара там.

Макар в момента да са разделени заради работата си – Ръсел е в Маями, където снима римейка на филма "Rock of Ages" , а Кейти е в Нова Зеландия за финала на турнето си "California Dreams", брюнетката иска да се отдаде на по-сериозен семеен живот. Тя многократно е споменавала, че Ръсел приоритет номер едно в живота й.

26-годишната певица се омъжи за 35-годишния комедиант през октомври миналата година в Индия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари