IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Осиновената дъщеря на Уди Алън го обвини открито в сексуален тормоз

2 февруари 2014 08 00

Дъщерята на Миа Фароу – Дилан, твърди, че бившият й осиновител Уди Алън я е насилвал сексуално като дете

Уди Алън и настоящата му съпруга Суун И Превин. Снимка: Getty Images

Уди Алън и настоящата му съпруга Суун И Превин. Снимка: Getty Images

Дилан Фароу, която е осиновена дъщеря на актрисата Миа Фароу и бившия ѝ съпруг Уди Алън, обвини директно режисьора в сексуален тормоз.

28-годишната Дилан написа спомените и обвиненията към Алън в отворено писмо, разпратено до световни медии.

В писмото си до New York Times, осиновената дъщеря на Алън твърди, че когато е била на 7 години, режисьорът я е насилвал сексуално.

„Когато бях на седем години, Уди Алън ме хвана за ръка и ме поведе към една стаичка на 2-ия етаж на къщата, нещо като тесен килер. Той ми каза да легна по корем и да си играя с електрическото влакче на брат ми. След което ме изнасили“, пише в писмото си Дилан.

„Докато го правеше, непрекъснато ми говореше в ухото, че съм добро момиче, че това е нашата тайна, обещаваше ми, че ще ме заведе в Париж и ще бъда звездата в неговите филми. Помня, че се взирах във влакчето, фокусирайки се върху него и представяйки си, че се въртим в кръг из килера. До ден-днешен ми е трудно да погледна към детско влакче.“

„Това, че той се измъкна, причинявайки ми това, ме преследваше през целия ми живот. Чувствах се виновна, че той ще го прави на други малки момичета. Бях ужасена само от мисълта някой мъж да ме докосне. Израснах с хранително разстройство. Започнах да се режа по тялото“, допълва Дилан в писмото си.

Уди Алън още не е отговорил официално на обвиненията на Дилан. През 1992-а година Миа Фароу повдига обвинения срещу него за посегателството срещу дъщеря им, но по-късно те отпадат.

Дилан е осиновена от Миа Фароу и Уди Алън, когато е на 7 години. Заедно с нея те осиновяват и брат ѝ Моузес през 1987 г. Алън и Фароу са заедно от 1980 г. до 1992 г., когато се разделят официално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари