IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Кристиано Роналдо няма представа коя е майка му

8 август 2014 08 17

Футболистът е казал на хлапето, че майка му е мъртва

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Явно мистерията около това коя е жената, родила дете на Кристиано Роналдо, никога няма да бъде разкрита. Според последните слухове футболистът е казал на 4-годишния си син Кристиано Джуниър, че майка му е мъртва и детето все още няма представа коя е тя.

Семейството на звездата на "Реал Мадрид" казвало на хлапето, че майка му е в Рая. Идентичността на жената, която роди преди четири години син на Роналдо така и никога не стана публично достояние. За малкия се грижи основно майката на именития спортист - Долорес, както и сестра му Елма. Точно тя е разкрила, че Кристиано младши е спрял да пита за майка си, след като са му казали, че тя не е сред живите.

Според някои информации 29-годишният футболист се е сдобил с детето чрез сурогатна майка, която само го е износила. В други сведения се твърди, че той е правил секс с непълнолетна студентка в Англия (по времето, когато играеше за "Манчестър Юнайтед"), която е забременяла и срещу определена сума пари се е отказала от родителските си права.

Детето живее с Роналдо и майка му Долорес в Испания, като в грижите за него понякога се включва и приятелката на футболиста - топмодела Ирина Шейк. Въпреки това, Елма добавя: "Ако някога Кристиано Джуниър иска да узнае коя е биологичната му майка, това ще бъде негово решение и никой няма да може да го спре."

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Сигурно ли е че е жена.В Португалия са разрешили на гейовете да си осиновят деца.Това е отговора на цялата мистерия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mimi ( преди 9 години )
Filip ( преди 9 години )