Шарън Стоун показа новия мъж в живота си и това е актьорът Дейвид Делуис. Двамата вече на няколко пъти са засичани от папараците да излизат на романтични срещи в Бевърли Хилс и очевидно нещата помежду им стават все по-сериозни.

56-годишната холивудска звезда сияе щастливо в компанията на Дейвид, който е известен най-вече с ролята си в сериала на Дисни „Магьосниците от Уейвърли Плейс“.

Делуис е с 13 години по-млад от знаменитата блондинка от „Първичен инстинкт“, но тя пък изглежда в топ форма в тесните си кожени панталони.

Още по темата

Наскоро Шарън за първи път даде интервю за списание „Холивуд Репортер“, в което коментира масивния си мозъчен кръвоизлив, който получи през 2001 г. Тя разкри: „Прекарах две години да се уча да ходя и говоря отново. След инсулта заеквах и не можех да чета.“

В интервюто от миналия месец тя намекна, че няма мъж в живота си с думите: „Не ми трябва човек, който да ме кара да се чувствам зле от това, че остарявам.“

В същото време тя подчерта, че ходи на фитнес 4-5 пъти седмично и че е зарязала алкохола и живее здравословно. Актрисата е майка на три осиновени момчета – Роан, Лиърд и Куин.

Снимка: Splash News