IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зое Салдана разкри как се казват близнаците ѝ

14 януари 2015 11 01

Актрисата е кръстила бебетата с доста необичайни имена

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Зое Салдана най-накрая разкри имената на двете си момчета – близнаци, които роди преди близо месец и половина. „Нашите синове се казват Сай Аридио и Бауи Езио. Благодаря ви за вашите красиви пожелания и за търпението“, написа звездата в социалната мрежа в петък и пусна очарователна снимка с бибероните на бебетата.

Говорителят на 36-годишната актриса потвърди пред списание People, че синовете на Салдана и на Марко Перего са се родили на 27 ноември в Лос Анджелис.

Приятел на двойката разкри в началото на декември, че те са супер щастливи от това, че са станали родители. „Зое и Марко са във възторг от близнаците. Това е една сбъдната мечта за тях. Те очакваха с нетърпение появата на бебетата през последните девет месеца.“

Красивата актриса от „Аватар“ сключи таен брак с художника от италиански произход през лятото на 2013-та, само няколко месеца след като скъса с колегата си Брадли Купър.

Според най-новите слухове, щастливите съпрузи планират съвсем скоро да се преместят в по-голям дом в Ел Ей, където да има повече място за децата им.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари