IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери е заплашила Оливие Мартинес с развод

23 януари 2015 11 04

Френският актьор не може да овладее агресивния си нрав

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Хали Бери е заплашила мъжа си Оливие Мартинес, че ще го напусне, ако не вземе мерки за агресивния си и избухлив нрав. Актрисата му е дала ултиматум или да потърси помощ, или да си събира багажа.

Според нова статия в списание The National Enquirer, 49-годишният френски актьор е нападнал преди дни служител на летището в Лос Анджелис и то със столчето за кола на 1-годишния им син Масео.

Близък приятел на Бери казва: „Въпрос на време е тя да напусне Оливие. Той е супер агресивен и инцидентите около него зачестяват. Тя е много притеснена, че с такъв баща, децата ѝ са изложени на риск.“

Все пак, това не е първият път, когато Мартинес не може да овладее гнева си. На връх Деня на благодарността през 2012 г., той нападна и преби бившия приятел на Бери – Габриел Обри, който е баща на 6-годишната ѝ дъщеря Нала.

Тогава Обри, който е модел, постъпи в болница със счупени ребра, счупен нос и насинено око.

„Хали тогава му прости, защото се чувстваше като ябълката на раздора, но поведението на Оливие на летището наистина я уплаши. Бракът им наистина е разклатен“, казва приятелят на звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари