IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас се фука с гаджето си – бивша Мис Вселена

26 януари 2015 09 00

Певецът наскоро сподели в интервю, че вече не е девствен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ник Джонас се появи с гаджето си Оливия Кулпо на церемонията „Мис Вселена 2015 г.“

Престижният конкурс за красота, правата на който се държат от самия магнат Доналд Тръмп, се проведе в „Trump National Doral“ в неделя вечер. 22-годишният изпълнител на хита „Chains“ изпълни по време на шоуто новата си песен „Jealous“, в клипа на която участва и мис Кулпо.

Оливия, която също е на 22 години, е бивша „Мис Вселена“ (тя печели титлата през 2012-та и е първата американка, която става „Мис Вселена“). На събитието сексапилната брюнетка се появи в зашеметяваща бяла рокля на марката „MT Costello“, която остави малко на въображението.

Ник и Оливия имат връзка от около година и половина. Самият той заяви миналата година в интервю, че тя е първата жена, с която е правил секс. Преди да започне връзката си с нея Ник (той стана известен с групата „Джонас Брадърс“, в която се изявяваше с братята си Кевин и Джо), твърдеше, че смята да остане девствен до сватбата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари