IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на Джесика Алба и в нашия гардероб

10 април 2015 05 01

Интервю със стилистите Емили Кърънт и Мерит Елиот

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Наслаждавали сме се многократно на всички публични изяви на Джесика Алба и тайно сме търсили папарашки кадри от ежедневието ѝ.

Ако можем да извадим един-единствен извод, то той би бил, че това е една наистина стилна жена, която успява да извлече най-доброто от модата.

Както знаем, зад винаги перфектната визия стои екип от талантливи стилисти. Личните съветници на Джесика Алба, които съставят всеки един от силуетите ѝ, се оказват Емили Кърънт и Мерит Елиот, и дават специално интервю за вас.

Най-накрая имаме възможност да черпим идеи за гардероба от извора на една от най-красивите жени, преминавали по червения килим.

Как да обновим тоалетите си, какво да облечем и как да извличаме максимума от своята визия, вижте тук.

Кажете ни как навлязохте в модата и как започна вашата успешна кариера?

И двете сме креативни личности, които обичат да разказват истории чрез визуални средства. След колежа прокарвахме своя път все по-нагоре към списания и модни къщи и скоро открихме, че е по-забавно да се работи в екип! Използвахме нашите индивидуални силни страни – от арт режисура до проектиране и се наслаждавахме на всички невероятни възможности, които модната индустрия ни предлагаше.

Имате ли някакви конкретни постижения до момента? Можете ли да споделите някакви истории с нас?

Ние винаги сме харесвали, когато нашите клиенти са били безстрашни в модните си решения по време на седмицата на модата. Това време е забавно, за да се изследват нови възможности и да покажем изцяло преобразени от глава до пети стилове. Друг важен момент беше, когато един наш клиент взе участие на наградите „Оскар“. Беше толкова вълнуващо от съдействието за разработване на роклята, до това да бъдеш зад кулисите по време на наградите, докато попиваш атмосферата, която се създава от всички присъстващи.

Какви основни елементи ще открием във вашия гардероб?

Основните елементи са много важни. Перфектната основна дреха може да се носи с множество други елементи. Лично ние обичаме полите със средна дължина – чудесни за носене от пролетта чак до есента, така че това е наистина функционален елемент. Зашеметяваща, структурирана вечерна рокля за парти е задължителен елемент за нас. Всеки има нужда да се почувства като „за един милион долара“ за една вечер! Ние също сме големи фенове на изрязаните панталони, тъй като те отиват на толкова много различни връхни дрехи, като например снежнобяла риза или копринена блуза. Когато искаме да се чувстваме женствени, мини полата е неизменна част от гардероба ни. Красотата ѝ се крие в това, че тя може да бъде комбинирана както за по-специално събитие, така и съчетана с връхна дреха за по-небрежен стил. Не на последно място, една ежедневна рокля, която да бъде подходяща както за офиса, така и за вечерно излизане. Тя е ключов елемент в нашите гардероби.

Какъв е най-простият и най-достъпният начин да се обнови вече съществуващ тоалет?

Най-простият и най-достъпен начин за преобразяване на тоалета е да се подберат правилните аксесоари. Прост колан, шапка или бижута могат да подобрят любимия тоалет и да му придадат нов образ. Едно колие може да преобрази един костюм от ежедневна визия в по вечерна. Това е един много лесен начин да преобразите вашия външен вид.

С кое мислите, че жените могат да се объркат, когато става въпрос за техните модни решения?

Единственият път, когато можете да сгрешите, е когато изберете нещо, в което не се чувствате удобно. Ако дадена тенденция не е за вас, просто я пропуснете! Също така, бъдете сигурни, че дрехите ви стоят идеално. Винаги можете да смените дреха, така че да пасва на фигурата ви.

Какво правите за външния вид на Джесика Алба?

Избирането на стил, в който да се облече Джесика Алба, е забавен и определено съвместен процес. Ние всички обичаме да съчетаваме стила ѝ. За един повод тя е много женствена в рокля, а в друг е облечена с костюм, ушит специално за нея! Ние обичаме да добавяме нотка на нещо неочаквано, независимо дали това е интересна чанта с щампа или обувки в ярък цвят.

Как бихте описали нейния стил? Можете ли да коментирате как той се развива?

За да опишем стила на Джесика ние бихме казали: женствен, без усилие, готин и умен. Джесика винаги е в движение – от фотосесия или снимане на филм до работа в офиса или с децата. Нейният стил трябва да бъде функционален за всички поводи, всеки ден!

Какво или кой е вашето модно вдъхновение/муза?

Ние сме вдъхновени от увереността, уравновесеността и жените, които имат уникален личен стил. Често ние сме по-впечатлени от уличния стил, отколкото от ревюта. Ние обичаме когато хората смесват много сложни тоалети с прости неща като дънки или тениска.

Кое е най-важното нещо, което трябва да се обмисли, когато правим избора какво да облечем?

Най-важното нещо, което трябва да се помисли, когато правим избор за тоалет е дали ни пасва добре и дали ни кара да се чувстваме фантастично. Когато се чувстваш добре отвътре, цялата ти персона и поглед над живота може да се промени и вашата вътрешна увереност да проблесне. Също така, помислете за това, с което ще съчетаете тоалета. Ако той си отива с много неща, които вече притежавате, тогава всичко е чудесно. Жените често купуват дрехи и по-късно осъзнават, че са ограничени, защото много от тях не си пасват добре.

Какви са вашите съвети за извличане на максимума от облеклото?

На практика, за да запазите дрехите в идеално състояние, използвайте химическо чистене, когато е необходимо и ги съхранявайте добре. Това ще ги накара да издържат по-дълго време. Друг голям съвет е да се подготви тоалетът в нощта преди събитието. Така наистина можете да видите с какво си пасва, да комбинирате частите и наистина да извлечете максимума от това, което притежавате в гардероба. Ние обичаме да имаме тоалети за събития, които вече са ушити и висят на закачалката готови да се отиде с тях на парти в последната минута.

Има ли формула за подбиране на най-подходящите дрехи за различните форми на тялото?

Крайната формула е да познавате тялото си. Например тялото в A-форма. Дали пола или рокля, ако знаете че формулата работи, можете да подготвите тоалети за нея. Като започнете да мислите повече за това, което изглежда добре върху вас, ще натрупате опит и това ще се превърне във ваша втора природа!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари