IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Родителите на Кайли Дженър се страхуват за нея

13 май 2015 11 00

Проблемът е във връзката ѝ с Тайга

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Брус и Крис Дженър са много притеснени за отношенията между Кайли Дженър и Тайга. Семейството смята, че провокативният рапър влияе зле на тяхната дъщеря и това ще я накара да поеме по грешен път.

„Нейните родители знаят, че тя ще излиза с когото иска, но са притеснени, че той ще има негативно влияние върху способността ѝ да взима решения“, сподели близък до семейството.

25-годишният певец има син на две години от бившата си годеница, а 17-годишната Кайли по-скоро може да му бъде сестра, отколкото майка.

„Много от приятелите на Тайга са провокативни. Това кара майката на Кайли да е особено нервна. Тя не иска дъщеря ѝ да излиза от правия път“, твърдят запознати.

Двойката са заедно от септември миналата година, но се опитват да запазят връзката си колкото може по-скрита, като причината за това се оказва разликата във възрастта.

Основният проблем на малката реалити звезда е желанието за постоянно привличане на внимание върху себе си.

Това се дължи на успешните ѝ сестри, в чиято сянка определено не иска да остава. Все пак, Кайли Дженър е родственица на Ким Кардашян и Кендъл Дженър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари