IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лошите момичета на музикалната индустрия

26 юли 2015 07 05

Кои са независимите жени, достойни за пример?

Бионсе, Снимка: Instagram

Бионсе, Снимка: Instagram

В днешно време еманципацията определено е факт и постоянно виждаме примери за жени, развиващи се във всяка една сфера, рамо до рамо с мъжете.

Силният характер не познава пол и историята всекидневно ни показва не един или два примера за това.

Музикалната индустрия представя широко поле за изява на точно тези независими дами, които често се оказват много по-смели и самостоятелни от много представители на мъжкия пол.

През годините тези съвременни диви се утвърдиха като основен фактор и пример за това, че породата на доминиращите жени съществува и те са тук, за да разделят и владеят.

Представяме ви най-лошите момичета на музикалната сцена, които вдъхновяват няколко поколения жени и ни учат, че силната жена може всичко.

Независимо от обстоятелствата, те са тези, които дават тон и създават актуалните тенденции в днешно време.

Бионсе

Госпожа Картър, Queen B, Бионсе – тя има много имена и с творчеството си постоянно напомня на жените, че се събуждат перфектни и владеят света.

Песни като „Diva“, „Flawless“, „Single ladies“ и последният проект с Ники Минаж „Feeling myself“ са спечелили първите места както в класациите, така и в сърцата на дамите.

В крайна сметка, творчеството на съпругата на Джей Зи се явява своеобразен комплимент и стимулира самочувствието на нежния пол, без да го разделя по критерии като възраст, семейно положение и позиция.

Риана

Певицата, която многократно е доказвала, че силната жена е непобедима, без значение дали има мъж до себе си или не. Риана започна своята кариера като крехко момиче и буквално израсна пред очите на своите фенове до феноменална, независима и еманципирана личност. След последната ѝ песен определено заключихме, че не е добре някой да ѝ дължи пари и да забрави за това.

Ники Минаж

Провокативният образ на Ники Минаж многократно ни е изумявал. Сценичните участия на певицата са изключително пищни и се явяват своеобразно почитане на женската същност. Вече споменахме съвместния проект с Бионсе, който буквално събра две от кралиците на музикалната индустрия.

Рита Ора

Британската певица от албански произход е въплъщение на образа за силния характер, който с воля достига до голямата сцена и се утвърждава като водещ изпълнител. Блондинката е от дамите в индустрията, които се вдъхновяват от творчеството на Бионсе и това определено си личи. Дуетът ѝ с Иги Азалия „Black Widow“представя двете като екзотични самураи и постоянно звучи от всички класации.

Иги Азалия

Споменавайки Рита Ора, няма как да не отбележим и приноса на Иги Азалия. Поредната звезда, част от отбора на лошите момичета в музикалната индустрия. Аметист Амелия Кели, както е истинското име на австралийката, е родена в семейство на камериерка и илюстратор. За 2015 година, певицата оглавява годишната класация на списание People за най-високоплатена звезда в бранша. Общото състояние на Иги възлиза на над 46 милиона долара.

Мадона

Кой не знае Мадона, кой не е чувал за нея. Макар че е от друго поколение, особено в сравнение с представените по-горе лоши момичета, изпълнителката е изключително важен фактор – именно тя поставя началото и отваря вратите към успеха за всички съвременни лоши момичета. Жената, която буквално осъществи революция в музикалната индустрия и до днес впечатлява всички със силата на своя характер и мотивацията си за работа.

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

лошо момче ( преди 8 години )
Кое е лошото на тези момичета само не разбрах!? Успели - да, но лоши не бих казал. Все пак успехът си има и цена. В повечето случай, за да успеят се лишават от личен живот, семейство, деца и много др. неща, които са нормални за обикновените хора. Хубаво е все пак, че могат да правят с живота си това, което те искат и са независими до голяма степен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Сета ( преди 8 години )
По-точно бихте могли да напишете "Силните момичета на музикалната индустрия", а не лошите :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар