IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снажният Крис Хемсуърт е оцелявал с по 500 калории на ден

29 юли 2015 10 00

Бог Тор изтъня за новата си роля

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Крис Хемсуърт е преживявал на 500 калории на ден, докато е снимал последния си филм. Снажният австралийски актьор е трябвало да отслабне, тъй като последната му роля е на корабокрушенец, а именно в лентата на Рон Хауърд „В сърцето на морето“.

Заради това Крис, който доскоро беше канара от мускули, се е впуснал в екстремна диета за около месец, в опит да изглежда прегладнял като героя си Оуен Чейс.

По този повод 32-годишният холивудски красавец каза: „Трябваше да изглеждам по-кльощав и затова оцелявах с по 500 калории на ден в продължение на три или четири седмици и това беше доста неприятно.“

Хемсуърт заяви, че за да трансформира тялото си за ролята се е отказал от любимите си ястия, включително бургери, шоколад, сладолед и др.

Той заяви пред „Entertainment Tonight“: „Прекарвах повече време в мисли за храна, отколкото в мисли за нещо друго.“

Крис е получил съвети от колегата си Том Ханкс, който също отслабна драматично преди години за ролята си в „Корабокрушенецът“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари