IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годеницата на Робърт Патинсън не е гледала "Здрач"

10 август 2015 13 16

FKA Twigs си няма и понятие от вампирската сага

Робърт Патинсън и FKA Twigs; Снимка: Getty Images

Робърт Патинсън и FKA Twigs; Снимка: Getty Images

FKA Twigs заяви, че никога не е гледала, който и да е от филмите от сагата "Здрач", които направиха годеника ѝ Робърт Патинсън международна кино звезда.

27-годишната британска певица, която се сгоди за тийн идола Робърт през пролетта, след едногодишна връзка твърди, че не е гледала сериите от популярната вампирска история.

На въпрос на списание Sunday Times, дали е била фен на сексапилния, романтичен вампир Едуард Кълън (героят на Патинсън) тя отговаря с: ''Не.''

Певицата, чието истинско име е Талия Дебрет Барнет, настоява, че не се интересува от славата на гаджето си и че не разбира, защо хората по принцип искат да стават знаменитости - нещо, което нея не я вълнува.

Тя казва: ''Аз съм малко наивна и не искам да взимам участие в света на звездите, дори по отношение на собствената си кариера.''

Наскоро FKA Twigs разкри, че е ставала жертва на онлайн расистки обиди, след като започва да излиза с Робърт и че те са я докарвали до сълзи.
Тя споделя: ''Преживях много атаки, изпълнение с омраза. Наричаха ме грозна негърка, маймуна, кучка и др. - определения, които разбиха сърцето ми."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

nobi ( преди 8 години )
иначе нямаше да се жени за вампир
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар