IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън не покани на сватбата си "приятелите" Матю Пери и Мат Лебланк

12 август 2015 12 39

Двамата актьори признават, че не са били сред гостите на Дженифър и Джъстин

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Матю Пери и Мат Лебланк признаха в отделни интервюта, че не са били поканени на тайната сватба на своята колежка от сериала "Приятели" - Дженифър Анистън.

Джен, Матю и Мат, заедно с Дейвид Шуимър, Лиса Кудроу и Кортни Кокс играха най-добри приятели на екрана в продължение на цели 10 години до 2004 г.

Явно обаче през последните 11 години те са охладили отношенията си и вече не са си толкова близки. На 5 август Дженифър Анистън се омъжи за своя годеник от три години - Джъстин Теру в имението си в Бел Еър, като нейна кума беше именно Кортни.

Другите ѝ колеги от комедийния ситком обаче, са липсвали от тържеството. "Бях изненадан да науча за сватбата. Разбрах, че е била в тесен кръг. Пожелавам щастие на Дженифър и Джъстин. Мисля, че те са една чудесна двойка", каза 45-годишният Пери за Entertainment Tonight.


"Не съм знаел за сватбата, но съм много щастлив за младоженците", пък добави 49-годишният Лебланк пред списание People.

Всичко това поставя под въпрос мечтата на феновете да гледат филмова версия на шоуто "Приятели".

Шестимата актьори от сериала "Приятели" за последно се събраха всичките в шоуто на Джей Лено през 2004 г.; Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари