IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прокоба: Чарли Шийн разкрива дали е болен от СПИН

17 ноември 2015 07 12

Актьорът с тв интервю днес

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Холивудският герой Чарли Шийн ще обяви днес от първо лице дали е ХИВ-позитивен. Очаква се той да даде интервю в ефира на NBC, които вече анонсираха пряко включване, съобщава TMZ.

Вчера телевизията съобщи, че Шийн ще „разкрие лична новина“ на живо, но без повече подробности.

Преди повече от седмица британският таблоид „Сън“ разкри, че известен актьор е заразен с вируса на СПИН, но не съобщи име. Няколко източника пък писаха, че заразеният актьор е знаел от поне 2 години за болестта си. Ден по-късно булевардните издания посочиха именно Чарли, който е известен със страстта си към татуировките, злоупотреба с наркотици и бохемски живот.

Също така в последните години е имал няколко връзки с порнозвезди, заговори се, че една от тях вече е готова и да го съди. Защото Шийн спестявал истината, че е ХИВ позитивен пред партньорките си.

Самият Чарли Шийн до този момент не е коментирал слуховете. Излезе информация също така, че 50-годишният актьор е започнал ударна медикаментозна терапия с помощта на най-новите препарати за лечение на СПИН.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари