IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женска красота в размер XXL

5 април 2016 07 00

Скоро предразсъдъците по отношение на пълнотата ще изчезнат

 Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Последната година беляза огромен и важен напредък по отношение на възприятията на хората към килограмите и към това кое тяло е красиво и кое – не.

Някои звезди в Холивуд, а и от музикалната и модната сцена, наложиха едни по-пищни форми, демонстрирайки, че нямат комплекси и че обичат телата си такива, каквито са.

Първо звезди като Дженифър Лопес, Амбър Роуз и Ким Кардашян наложиха модата на едрите задни части, а сега закръглените актриси Лена Дънам, Ребъл Уилсън и Мелиса Маккарти, започнаха да се появяват по кориците на списанията, без снимките им да бъдат обработвани.

Същото важи и за модела Ашли Греъм (на снимката), която наскоро украси мъжкото списание MAXIM с пищните си извивки, като го направи с истинска гордост, без каквито и да е предразсъдъци относно формите си.

Много обикновени жени аплодират звездите за това, че се опитват да променят отношението на обществото към по-закръглените тела.

Тези знаменитости заявяват категорично, че красотата, талантът и чарът нямат нищо общо с размерите и килограмите.

Вижте в галерията ни кои са дамите от развлекателната индустрия, които са пищни, но това не пречи на успеха им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари