IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп ядосан и пиян, Амбър го снима (ВИДЕО)

15 август 2016 12 20

Скандалното видео няма да издържи в съда

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

От утре започва изслушването по развода на Джони Деп и Амбър Хърд и покрай него изданието  TMZ публикува видео, в което се твърди, че се вижда как звездата от „Карибски пирати“ ругае в кухнята на своя дом съпругата си Амбър Хърд.

Записът е направен месеци преди инцидента на 21 май, заради който Хърд обвини съпруга си в домашно насилие.

Според изданието, на записът се вижда как мъж с шапка и очила е изпаднал в ярост и надига бутилка вино, за да се успокои. Жената казва, че съжалява за нещо. 

В момента, в който мъжът забелязва, че жената го снима с телефон, той се опитва да й го вземе от ръката, след което следва спор.

Според източници на изданието, най-вероятно видеото няма да бъде допуснато в съда, тъй като се вижда, че е редактирано. 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Nhz9PCbnkkQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Скандалът между двамата съпрузи се развихри в края на март, след като Амбър Хърд внесе молба до съда да не бъде доближавана от съпруга си, тъй като той й посегнал.

Амбър Хърд също така твърди, че подобно поведение е съвсем нормално за Джони, който не изтрезнявал откакто двамата са се оженили.

Актьорът бил постоянно под въздействието на наркотици и алкохол, казва още Хърд. Двамата се ожениха през февруари миналата години и именно тяхната любов стана причина Деп да се раздели с актрисата и певица Ванеса Паради, с която бе 14 години и има две деца.

Романът на Джони и Амбър започна на снимачната площадка на „Дневникът на едно пиянде“ през 2011 г. Хърд подаде молба за развод на 23 май 2016 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари