IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Болест прекратява кариерата на Селена Гомес, ще се лекува

31 август 2016 11 40

Певицата благодари на феновете си за подкрепата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Селена Гомес обяви, че загърбва кариерата си и ще се посвети на здравето си. 24-годишната звезда разкри, че преживява странични атаки, свързани с боледуването й, което включва пристъпи на паника и депресия.

""Открих, че безпокойството, паническите атаки и депресията могат да бъдат странични ефекти от лупуса, което само по себе си е предизвикателство", , сподели тя в изявление към феновете си и допълва, че най-добрият за това начин отнема време. Звездата благодари на всички, които я подкрепят.

"Искам състоянието ми да се подобри, затова ще се съсредоточа върху здравето и щастието си. Най-добрият начин да го направя е да си взема почивка. Трябва да се изправя лице в лице с проблема и да се убедя, че правя всичко по силите си, за да се оправя".

По-рано Селена обеща да дари приходите от предстоящите й участия за изследвания на Лупус. Преди три години бившата звезда на Дисни трябваше да отмени звездното си танцово турне, за да се подложи на лечение с химиотерапия за хроничното възпалително заболяване. 

Гомес започва кариерата си в музиката, киното и телевизията. През 2009 г. тя оглави бандата Selena Gomez & the Scene, а три години по-късно започва солова кариера.

За влошеното й здравословно състояние може би е повлияло и кавгата й с бившата й любов Джъстин Бийбър.

Двамата се скараха публично в социалните мрежи и певецът заплаши да изтрие страницата си в  Instagram, тъй като феновете му го критикуваха за избора му да е със София Ричи.

По-късно канадецът наистина изтри профила си.

Джъстин и София; Снимка: splashnews.com 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари