IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бергендорф за дрогата: Реших да опитам, артист съм

29 септември 2016 14 15

Певицата била пристрастена към... бившето си гадже

Жана на излизане от ареста. Снимки: Булфото

Жана на излизане от ареста. Снимки: Булфото

През последните месеци Жана Бергендорф бе разпъната на кръст, след като ѝ сложиха белезници заради битов скандал с бившето ѝ гадже Лео. После дойде и катастрофата, след която полицейски тест показа, че е употребила кокаин.

Певицата се покри, за да влезе изненадващо във VIP Brother. Там призна, че е имала трудно детство и е била тормозена от любовниците на майка ѝ, изпокара се открито с някои съквартиранти, а като капак – започна флирт с Явор Бахаров.

„Влязох в шоуто, за да покажа на хората каква съм аз като човек, защото медиите ме изкараха чудовище. Наистина. VIP Brother е един добър шанс да се защитя“, заяви в интервю пред сп. Story Жана.

Тя е категорична, че не се интересува дали хората я смятат за наркоманка.

„Не съм безгрешна, но жълтите медии прекалиха. Рано или късно всичко си идва на мястото. Точно затова влязох във VIP Brother – да видят всички, че не съм това, което ме изкарват – убийца и каква ли още не“, разказва Жана.

Певицата се връща назад и към катастрофата, при която бе уличена, че е взела дрога.

„Артист съм, човек съм, реших да опитам. Не се смятам за виновна специално за този случай, защото наистина не бях взела тогава. Тези полеви тестове, които правят полицаите, дават резултат до три месеца назад. Тоест, няма как да се докаже кога съм взела. А тогава не бях. Защото станах в 17:30 следобед и в 22:30 часа тръгвах за „Младост“, щях да ходя при нашите. И изведнъж – бум! Съжалявам за случая, но нека не забравяме, че живеем в България. Цялата история беше много преувеличена. Аз не съм първият артист, който е вземал, но нали съм Жана Бергендорф, защо да не си направят PR? А първия път, когато арестуваха Лео, два дни преди това полицаи бяха пребили някакво момче и момиче на улицата. И моят случай им дойде идеално, за да се отклони общественото внимание“, категорична е тя.

Жана признава, че се е почувствала наранена след интервюто на бившето ѝ гадже Лео, в което той я обвини, че предпочита наркотиците пред него.

„Дадох три години и половина от живота си за този човек, отдадох му се изцяло. И не смятам, че голямата грешка в нашите отношения е моя. Може би съм правила някакви малки грешки, но... Вече не издържах с него. Имаше болна ревност от негова страна. Забравих целия свят, спрях да излизам, спрях да комуникирам с хора, изчезнах от полезрението на всички, отдадох се само на него и на сина ми и – ето какво се случи. Но, нека да е щастлив! Малко PR и за него“, смята изпълнителката.

Но не крие, че е била пристрастена към него и все още има мигове, в които го мисли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари