IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари ядосан, брани Меган от пресата

9 ноември 2016 10 40

Кралското семейство с официално изявление към медиите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Британският принц Хари призова медиите повече да не се намесват в неговите отношения с новата му любима – американската актриса Меган Маркъл. Заявлението от името на кралското семейство бе публикувано на страницата на двореца Кенсингтън в Twitter .

Както пише в съобщението, принцът изчел множеството материали, посветени на него и новата му любов в пресата, както и реакциите на потребителите в социалните мрежи. Обвини голяма част от материалите за расистки и сексистки.

Представителят на кралското семейство заяви, че писанията са „престъпили чертата“. Също така Хари призова пишещите журналисти и фоторепортери да прекратят преследването на актрисата и да преустановят опитите си да се свържат с нейното семейство.

„Принц Хари се вълнува за безопасността на мис Маркъл и е дълбоко разочарован, че няма силата да я защити“, пише в обръщението.

По информация на The Telegraph, майката на 35-годишната Маркъл е чернокожа, а баща ѝ е бял. Нейният роман с Хари стана повод да се обсъжда личността ѝ с доста провокативни публикации в медиите.

По-рано през ноември бе съобщено, че принц Хари е запознал момичето със своя брат – принц Уилям и неговата съпруга Кейт Мидълтън.

Хари и Меган се запознаха през май, когато принцът бе на посещение в Торонто, за да движи своя спортен проект Invictus Games.

По същото време актрисата се е снимала в телевизионен сериал.

По-рано принц Хари се е срещал с Челси Дейви и Кресида Бонас. Също така са му приписвали любовна авантюра с актрисата Ема Уотсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари