IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арестуваха сина на Мадона за притежание на канабис

23 ноември 2016 09 30

Роко Ричи тръгна по спиралата надолу

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Синът на Мадона и Гай Ричи – Роко беше арестуван за притежание на канабис. Съседи на 16-годишния тийнейджър се обадили в полицията, след като го забелязали да пуши съмнителна цигара.

Според вестник The Sun, синът на 58-годишната попзвезда и 48-годишният британски режисьор е носел наркотиците в раницата си.

Съсед на семейство Ричи в Лондон казва пред медията: „Роко вече е добре позната фигура в квартала, но не заради известните си родители. Той многократно е виждан да действа подозрително. Този инцидент просто преля чашата на търпението на местните жители.“

Според запознати звездният наследник ще се сдобие с криминално досие, въпреки че е непълнолетен. Най-вероятно ще му се наложи и да присъства на редица срещи с психолози.

Новината за Роко идва едва няколко месеца, след като родителите му водеха горчива битка в съда за неговото попечителство. В крайна сметка той остана да живее в Лондон при баща си и неговата нова съпруга Джаки Айнсли, но редовно пътува до САЩ, за да посещава майка си.

Неотдавна Мадона описа Роко с думите „диво дете“.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари