IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Константина Живова и „Пътят на смелите“ срещат ученици с евродепутата Ева Майдел

26 януари 2017 15 17

Водещата на предаването „Днес“ по Bulgaria ON AIR с инициатива в столично училище

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Константина Живова и евродепутатката Ева Паунова ще се срещнат с ученици от 49-то ОУ „Бенито Хуарес“ като част от инициативата „Пътят на смелите“.

Инициативата „Пътят на смелите“ на водещата на предаването „Днес“ по Bulgaria ON AIR е своеобразна форма на мотивационна среща с участието на популярни лица от българския шоубизнес с деца и младежи от различни градове в страната.

Основната идея и цел на форума е да докосне и срещне младите с техните идоли, като децата и младежите ще имат възможност за пряк разговор и дискусия, в който да разкажат за своите мечти и най-вече да разберат, как една известна личност е успяла да ги постигне.

За своя успех пред български ученици разказват популярни личности като: Христо Мутафчиев, кметът на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова, Мария Илиева, Орлин Павлов, Александър Сано. Срещите се провеждат в цялата страна и мотивират децата да повярват в себе си.


Ева Паунова е млада и успяла дама в своята сфера. Международната политика винаги е била нейна страст. Интересът към историята и политиката я мотивират да бъде сред първите участници в Европейския младежки парламент. Тя следва международни отношения и бизнесадминистрация в Американския университет „Джон Кабот“ в Рим, а впоследствие специализира в университета „Харвард“ в САЩ. Става президент на студентското правителство в университета в Рим, както и един от първите представители на България в „Модел Обединени нации“ – най-разпространената студентска академична международна проява в света. Днес тя е един от успешните евродепутати за България.

За да разкаже за своя път на смелите тя става част от инициативата „Пътят на смелите“.

Срещата с нея ще се състои заедно с учениците на 49 ОУ „Бенито Хуарес“, жк. „Суха река“, на 27.01.2017 г., от 13:30ч. Събитието ще бъде в Актовата зала на училището.

Заповядайте!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари