IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разделени ли са Рачков и Мария Игнатова?

1 май 2017 13 15

Двамата твърдят: От 10 години сме подложени на терор

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

През последните седмици отново тръгнаха слуховете, че актьорът Димитър Рачков и неговата половинка са разделени. Трябва да се признае – сигурно за стотен път. Нещо повече, веднага се заговори, че Мария е завъртяла главата на прочутия ни цирков артист Енчо Керязов.

Явно информациите за раздялата на Рачков и Мария ги провокираха да пуснат официално изявление от името и на двамата. Без да разкриват каква е истината.

„От 10 години тихо и кротко понасяме терора на българската „преса“ без да предприемаме (може би грешно) никакви мерки. Винаги сме се опитвали да не натрапваме личните си отношения, не присъстваме в социалните мрежи, не се постваме, не се тагваме, не споделяме личните си моменти и въпреки това периодично и редовно бяхме разделяни, събирани, забременели, абортирали, тайно женени, във връзки с познати и непознати, обиждани и обвинявани. За тези години си дадохме сметка, че няма никакво значение какво ще кажем, къде ще го кажем и как. С цялото ни уважение към журналистите, които съвестно си вършат работата, ние решихме, че нашите отношения ще ги запазим за нас и нашите семейства. Не очакваме чудеса от хора, които си изкарват прехраната с лъжи и клевети. На всички останали благодарим за разбирането!“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Ани ( преди 6 години )
Стига вече с тия двамата, никой не го интересува, а вие журналистите пишете ли. пишете...Писна ми от тях, че тази вечер Рачков цъфна и в Откраднат живот. Напаст...Синове, бащи, майки, любовници, бивши жени и тъщи, на кой му пука...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
Поспрете се малко, на никой не му пука
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар