IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Боби Ваклинов с акт за шум, той: Абсурдно е!

21 август 2017 06 10

Певецът и репортер е обжалвал глобата

Снимка: архив

Снимка: архив

Повелителят на скункса и рапър Боби Ваклинов го отнесе покрай проверките за шум в Слънчев бряг. Той се сдоби с акт, след като униформени нахлуха в местна дискотека на 18 август. Той трябвало да пее същата нощ, а няколко часа по-рано бил глобен преди още да излезе на сцената.

„Седях си до пулта на диджея. Служителите на реда влязоха в клуба, искаха да се легитимирам, направих го, а те ми написаха акт. В него е описана техника, която не е моя“, разказа днес репортерът на „Господари на ефира“ пред Нова тв.

Според него в заведението не е имало нарушения и някой е трябвало да бъде виновен.

„Актът е крайно несъстоятелен, смехотворен и абсурден. Казаха ми, че така им е наредено от най-висшестоящите. Питах от кого? От министъра на Слънчев бряг ли? Те замълчаха. Адмирирам дейността му, но може да се насочи и към вътрешността на страната. В София подавам сигнал, но никой не откликва, защото явно не се е обадил министърът на веселието“, иронизира случката Ваклинов.

Той е обжалвал акта, предстои да разбере каква ще бъде глобата му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари