IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мегз стъписа Мария: Ти си компаньонка!

22 септември 2017 07 30

Фолкпевицата се закани да я съди

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Нападките между Миглена Каканашева и Мария във VIP Brother достигнаха своя пик, дори заваляха закани и за съдебни битки. Двете уж са приятелки извън къщата, но са в постоянен конфликт в шоуто.

Всичко тръгна от показното дарение на Мария, за да се откупи от игра, след което иронично подкани и бизнесмените да дадат своята лепта. Мегз се ядоса на тази показност и първо нападна Мария, че не изкарва парите си само с песни.

Снощи пък скандалът между двете ескалира до своя пик. Фолкпевицата нарече дизайнерката „психопат“, а отговорът шокира дори съквартирантите. Мегз в прав текст заяви на опонентката си, че е компаньонка. Миглена спомена за някакви маси, с някакви хора, а Мария просъска, че и тя ще седне там. Каканашева обаче гордо заяви, че си изкарва парите сама.

„Аз съм певица, с едни от най-високите хонорари. Как ще ме нарича платена компаньонка бизнес дамата с евтините рокли?! И аз мога да кажа нещо... Как се прави бизнес? Как със 79 лв. рокли от село Раковски тя се нарича бизнес дама“, отвърна недвусмислено Мария.

Ни в клин, ни в ръкав, и Джулиана Гани реши да се обиди от епитета „компаньонка“, тъй като имала изкуствени гърди и устни. Тя защити певицата и нападна Мегз, че Мария имала два брака с известни мъже, а тя нямала нито един.

На страната на Каканашева застана шеф Петров, който се скара с Мария и двамата си размениха реплики на висок тон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари