Част от звездите тази година загърбиха професионалните си ангажименти и се отдадоха на родителство. Ето още кои знаменитости слагаха памперси през годината.

Аманда Сейфрид и Томас Садоски

Актрисата Аманда Сейфрид стана майка през март. Актьорите не скрили факта за бъдещото дете, но така пазят живота си в тайна, че дори не е ясно името на малкото.

Сиара и Ръсел Уилсън

Сиара и спортистът Ръсел Уилсън се ожениха на 6 юли 2016 г. Тяхната връзка е започнала 13 месеца по-рано. След сватбата двамата обявиха новината за бременността на певицата. Детето им Сиена Принсес Уилсън се появи на 28 април 2017 г. Певицата има още един син от първия си брак – 2-годишния Фюч.

Снимка: Reuters

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър се сдобиха с втори син на 3 март, който кръстиха Хал. Първото им дете е Кристофър и се появи през 2015 г.

Снимка: Reuters

Джанет Джексън и Уисам ал Мана

Джанет Джексън стана за първи път майка. Тя роди на 3 януари сина си Ейса ал Мана от третия си съпруг Уисам ал Мана, с когото се раздели малко по-късно. След раздялата певицата се залови и с професионални ангажименти и успя да влезе във форма като свали над 20 кг с тежки тренировки и строга диета.

Снимка: Reuters

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес

Кристиано Роналдо се сдоби през тази година с трето дете. Футболистът е баща на Матео и Ева от сурогатна майка, а на 13 ноември стана ясно, че неговата половинка Джорджина Родригес му роди дъщеря, която кръстиха Алана Мартина.

Снимка: Instagram

Бар Рафаели и Ади Езра

Супермоделът Бар Рафаели роди две деца едно след друго. Разликата между тях е година и два месеца. Първото – Лив, се появи през август 2016 г., а през октомври тази година се роди и второто – Ел.

Снимка: Instagram

Питър Динклидж и Ерика Шмид

Звездите от „Игра на тронове“ Питър Динклидж и неговата жена Ерика станаха родители за втори път през октомври тази година. Съпрузите не бяха казали, че в семейството им отново ще има бебе, а новината стана ясна след раждането на бебето. Полът му така и не бе съобщен. Съпрузите възпитават и 5-годишна дъщеря.

Снимка: Reuters

Марк Зукърбърг и Присила Чан

Марк Зукърбърг и Присила се сдобиха с второ дете през тази година. Създателят на Facebook и съпругата му посрещнаха новия член на семейството Август на 28 август. Те имат и дъщеричка Максима Чан.

Снимка: Facebook

Джоузеф Гордън Левит и Таша Макколи

Актьорът Джоузеф Гордън-Левит се ожени за Таша през 2014 г. Звездата от филма „Сноудън“ и съпругата му – генерален директор на компанията Fellow Robots, произвеждаща роботехника станаха родители за първи път на 15 август 2015 г., а две години по-късно се появи и второто им дете, чийто пол все още е неизвестен.

Снимка: Splash

Бионсе и Джей Зи

За разлика от първата си бременност, с втората Бионсе доста се хвали и си прави провокативни фотосесии. Певицата и Джей Зи се сдобиха с близнаци на 12 юни тази година като ги кръстиха Сър Картър и Руми Картър, а имат и дъщеря Блу Айви.

Снимка: Reuters