IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари и Меган с първи официални снимки

21 декември 2017 16 30

Те са направени в двореца, където ще се венчаят

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл споделиха първите си официални снимки, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. С тях те решават да отбележат годежа си. Кадрите са заснети от фотографа Алекси Любомирски.

Той заснел кадрите във Фрогмор хаус, близо до Уиндзорския замък в западен Лондон, където двойката ще сключи брак на 19 май следващата година. Любомирски е прочут със снимките си на принцеса Даяна.

„Не мога да спра да се усмихвам, когато гледам снимките, които им направихме. Толкова са щастливи заедно“, споделя фотографът.

Едната е портрет в черно и бяло, на който влюбените са се прегърнали. На другия кадър двамата седят и се държат за ръце. И на двете добре се вижда годежният пръстен на Маркъл.

Принц Хари, който е пети поред в наследяването на престола, и актрисата Меган Маркъл – звездата от сериала „Костюмари“, съобщиха за годежа си миналия месец.

Снимки: Reuters

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари