Актьорът Август Попов призна, че не е бил готов за славата, която го връхлита твърде млад. Той е един от създателите на легендарното студентско предаване „Ку-ку“ и става едно от най-разпознаваемите лица на прехода.

„Славата ме алкохолизира, бях дори доста дълго време в депресия, но вече съм супер и всичко в живота ми се подрежда“, коментира Август, цитиран от „България днес“.

Според него времето, в което „не знаел къде се намира“, продължило доста дълго. „От концерт на концерт. Не спирах да се наливам. Много е тежко на 23 г. да те познава цяла България и да иска да се докопа до теб. Не бях готов за голямата слава“, сподели още актьорът.

От известно време обмисля да предложи брак на красивата Ани, сестра на шампионката ни по бягане Ивет Лалова.

Ани и Август живеят без брак, защото доскоро Попов не вярвал, че подписът гарантира силата на една връзка. Да, но с днешна дата е променил намеренията си.

„Тя много пъти ми е доказвала верността си, обичам я безумно и съм готов какво ли не да направя за Ани“, категоричен е Август.

Ани споделя, че Август е нестандартен човек, с когото не е лесно да се живее, но винаги е забавно. Двамата се влюбват от пръв поглед преди около 15 години в заведение край морето и досега никога не са се карали.