Не продължи дълго романът между Джъстин Бийбър и модела Баскин Чемпион. Източници издават, че двамата вече са се разделили, но са запазили приятелските си отношения.

Връзката им всъщност никога не била сериозна. Вече цял месец двамата не са заедно. На Джъстин му харесвало да прекарва време с Баскин, защото тя е много земен човек, но разстоянието не е проработило в тяхна полза“, отбелязва още близък до певеца, пише OK Magazine.

По думите на източника, музикантът прекарва времето си в пътуване, а когато се връща в слънчева Калифорния не искал да причинява неудобство на Баскин.

Снимка: Instagram

Тя също разбирала това, тъй като и Баскин била много заета с работа, компания с приятели и с ангажимента й в църквата. Точно затова и Джъстин много искал да запази приятелството си с нея.

Преди Баскин Бийбър се опита отново да поднови отношенията си със Селена Гомес. Техният роман продължи три години (от 2011 до 2014 г.) през октомври миналата година двамата отново се събраха, а Селена скъса с тогавашния си приятел The Weeknd, но двамата все пак не успяха да съхранят връзката си.

Затова пък се заговори, че The Weeknd също се е завърнал към старата си любов – Бела Хадид.