IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън се примири с тялото си: Имам стрии, и?

1 август 2018 10 30

Съпругата на Джон Леджънд показа как изглежда след раждането на Майлс

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

Моделът Криси Тейгън няма никакви проблеми с промените на тялото си след раждането на второто ѝ дете Майлс. Съпругата на Джон Леджънд позира за снимка в Instagram с белезите, стриите и показа напълнялата си фигура – нещо напълно естествено след раждане.

„Предполагам, че никога няма да изчезнат. Това е новото ми тяло. Още съм несигурна в себе си, но се радвам, че мога да накарам другите да се почувстват по-добре от визията си“, написа към кадрите тя.

Тейгън дари Джон със син през месец май.

Манекенката знаела за бременността си още от 11-ия ден, тъй като се подложила на процедурата инвитро. Заедно с Леджънд се притесняват как по-голямата им дъщеря Луна ще свикне с новороденото.

„Мисля, че тя ще има някои проблеми, защото сега командва цялата къща. Свикнала е да бъде в центъра на всичко, така че ще видим как ще започне да споделя вниманието“, разкри наскоро певецът.

Криси сподели желанието си да се сдобие и с трета рожба, след което смята „да се развихри“ и да изживее пълноценно 30-те години без да бъде повече бременна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари